TBMM BAŞKAN VEKİLİ KARACA HASTANEYE KALDIRILDI

Siyaset 17.07.2024 - 07:31, Güncelleme: 17.07.2024 - 07:50
 

TBMM BAŞKAN VEKİLİ KARACA HASTANEYE KALDIRILDI

KOCAELİ HABERİ
TBMM Genel Kurulunda dün akşam kamuda tasarruf tedbirlerine ilişkin düzenlemeler içeren torba kanun teklifi görüşüldüğü sırada, TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca'nın aniden rahatsızlanması sonucu görüşmeler önce ara verildi akabinde bu sabaha ertelendi.. Kocaeli Haberi gazetemize konu ile ilgili açıklamA yapan CHP Kocaeli milletvekili Nail Çiler "CHP Denizli milletvekili arkadaşımız ve Meclis Başkan vekilimiz Gülizar Biçer aniden rahatsızlanması ve kendini iyi hissetmemesi üzerine Ankara'da özel bir hastaneye kaldırıldı. Yapılan tetkikler sonrası durumunun çok şükür iyi olduğunu öğrendik." dedi.. Nail Çiler ayrıca Gülizar Biçer Karaca'nın  daha önce akciğerinde oluşan bir kist nedeniyle geçtiğimiz ay bir ameliyat geçirmiş olduğunu dile getirdi.
KOCAELİ HABERİ

TBMM Genel Kurulunda dün akşam kamuda tasarruf tedbirlerine ilişkin düzenlemeler içeren torba kanun teklifi görüşüldüğü sırada, TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca'nın aniden rahatsızlanması sonucu görüşmeler önce ara verildi akabinde bu sabaha ertelendi..

Kocaeli Haberi gazetemize konu ile ilgili açıklamA yapan CHP Kocaeli milletvekili Nail Çiler "CHP Denizli milletvekili arkadaşımız ve Meclis Başkan vekilimiz Gülizar Biçer aniden rahatsızlanması ve kendini iyi hissetmemesi üzerine Ankara'da özel bir hastaneye kaldırıldı. Yapılan tetkikler sonrası durumunun çok şükür iyi olduğunu öğrendik." dedi..

Nail Çiler ayrıca Gülizar Biçer Karaca'nın  daha önce akciğerinde oluşan bir kist nedeniyle geçtiğimiz ay bir ameliyat geçirmiş olduğunu dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.