AK-GENÇ GEBZE BAŞKANI BİLAL DURMUŞ KURT EVLENDİ

Magazin - Cemiyet 07.09.2024 - 21:59, Güncelleme: 07.09.2024 - 22:14
 

AK-GENÇ GEBZE BAŞKANI BİLAL DURMUŞ KURT EVLENDİ

KOCAELİ HABERİ
Ak Part Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Av. Bilal Durmuş Kurt, Ebr Sayan ile yaşamını birleştirdi.. Nagihan ve Cemal Kurt'un yakışıklı oğulları Bilal Durmuş Kurt ile Şengül ve Vahit Sayan'ın güzel kızları Ebru Sayan'ın bu akşam Gebze Delta Otelde gerçekleşen düğün töreninde, nikah akdini bizzat Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın kıyarken, nikah şahitliklerini ise Ak Parti İl Başkanı Şahin Talus, Ak Parti Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman, Veysel Tipioğlu, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Dilovası Belediye başkanı Ramazan Ömeroğlu, Büyükşehir Belediye Başkan vekili Hasan Soba, İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya ve Dilovası ilçe başkanı İlhan Yıldırım birlikte yaptılar.. Ak Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Bilal Durmuş Kurt ve Ebru Sayan genç çiftini bu en mutlu günlerine çok sayıda davetli katılım sğlayarak sevinçlerine ortak oldular.. Kocaeli Haberi Gazetesi olarak Bilal ve Ebru geenç çiftine yaşam boyu mutluluklar diliyoruz..
KOCAELİ HABERİ

Ak Part Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Av. Bilal Durmuş Kurt, Ebr Sayan ile yaşamını birleştirdi..

Nagihan ve Cemal Kurt'un yakışıklı oğulları Bilal Durmuş Kurt ile Şengül ve Vahit Sayan'ın güzel kızları Ebru Sayan'ın bu akşam Gebze Delta Otelde gerçekleşen düğün töreninde, nikah akdini bizzat Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın kıyarken, nikah şahitliklerini ise Ak Parti İl Başkanı Şahin Talus, Ak Parti Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman, Veysel Tipioğlu, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Dilovası Belediye başkanı Ramazan Ömeroğlu, Büyükşehir Belediye Başkan vekili Hasan Soba, İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya ve Dilovası ilçe başkanı İlhan Yıldırım birlikte yaptılar..

Ak Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Bilal Durmuş Kurt ve Ebru Sayan genç çiftini bu en mutlu günlerine çok sayıda davetli katılım sğlayarak sevinçlerine ortak oldular..

Kocaeli Haberi Gazetesi olarak Bilal ve Ebru geenç çiftine yaşam boyu mutluluklar diliyoruz..
Bir 5 kişi, çiçek, düğün ve kürsü görseli olabilir

Bir 3 kişi, kalabalık ve düğün görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.