CHP GEBZE KADIN KOLLARINDAN 101. YIL PİKNİĞİ

Siyaset 07.09.2024 - 16:50, Güncelleme: 07.09.2024 - 16:50
 

CHP GEBZE KADIN KOLLARINDAN 101. YIL PİKNİĞİ

KOCAELİ HABERİ
CHP Gebze İlçe Kadın Kolları, CHP'nin 101.,nci kuruluş yılı nedeniyle düzenlemiş olduklaro piknik programında, kadınların Cumhuriyetin temelini oluşturan en önemli yapı taşlarından biri olduğuna vurgu yaptı.. Piknik etkinlikleri ile ilgili olarak açıklam yapan İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgül Tüze açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "CHP Gebze Kadın Kolları olarak, 9 Eylül 1923 günü Halk Fırkası olarak kurulan ve sonradan Cumhuriyet Halk Partisine dönüşen Türkiye’nin en köklü ve en büyük örgütü, bugün 101.yaşını kutluyor.Bu gurur hepimizin! Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye Cumhuriyetini kuran parti olarak, “ezilenlerin ve halkın partisi” olmaya devam edecektir. CHP, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında, iktidara geldiği zaman, halkımıza layık olduğu yaşamı sunmak için mücadelesini, inançla,umutla ve tüm kararlılığıyla sürdürecektir. Büyük Önder, Mustafa Kemal Atatürk’ün iki büyük eseri olan Cumhuriyet ve Cumhuriyet Halk Partisi, yaşayacak, hâkimiyet sonsuza kadar milletin olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle başta partimizin ve Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz. 101. yılımız kutlu olsun!”
KOCAELİ HABERİ

CHP Gebze İlçe Kadın Kolları, CHP'nin 101.,nci kuruluş yılı nedeniyle düzenlemiş olduklaro piknik programında, kadınların Cumhuriyetin temelini oluşturan en önemli yapı taşlarından biri olduğuna vurgu yaptı..

Piknik etkinlikleri ile ilgili olarak açıklam yapan İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgül Tüze açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"CHP Gebze Kadın Kolları olarak, 9 Eylül 1923 günü Halk Fırkası olarak kurulan ve sonradan Cumhuriyet Halk Partisine dönüşen Türkiye’nin en köklü ve en büyük örgütü, bugün 101.yaşını kutluyor.Bu gurur hepimizin! Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye Cumhuriyetini kuran parti olarak, “ezilenlerin ve halkın partisi” olmaya devam edecektir.

CHP, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında, iktidara geldiği zaman, halkımıza layık olduğu yaşamı sunmak için mücadelesini, inançla,umutla ve tüm kararlılığıyla sürdürecektir. Büyük Önder, Mustafa Kemal Atatürk’ün iki büyük eseri olan Cumhuriyet ve Cumhuriyet Halk Partisi, yaşayacak, hâkimiyet sonsuza kadar milletin olacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle başta partimizin ve Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz. 101. yılımız kutlu olsun!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.