GEBZELİLER BERABER ISLANDILAR YAĞAN YAĞMURDA

Siyaset 07.09.2024 - 16:28, Güncelleme: 07.09.2024 - 17:13
 

GEBZELİLER BERABER ISLANDILAR YAĞAN YAĞMURDA

KOCAELİ HABERİ
ÖNDER İmam Hatipliler Derneği’nin Kocaeli’de düzenlenen kurultayına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'de ki açılış programına katılacak.. Ak Parti Gebze ilçe başkan yardımcısı Birnaz Sağlam, ilçe yönetim kurulu üyeleri Sevim Kömürcü ve Kevser Aydın Taş ile birlikte gittiği Gölcük yağmur altındaki bekleyiş anları için yaptığı sosyal medya paylaşımında "Alanda yerimizi aldık Reisi bekliyoruz." ifadelerine yer verdi.. Birnaz Sağlam'ın bu paylaşımı, takipçilerine Ak Partinin seçim şarkıssındaki "Beraber ıslandık yağan yağmurda" mısarasını anımsattı.. Daha sonra Ak Parti Gebz ilçe başkanı Recep Kaya'dan da yağmurlu br paylaşım geldi;
KOCAELİ HABERİ

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği’nin Kocaeli’de düzenlenen kurultayına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'de ki açılış programına katılacak..

Ak Parti Gebze ilçe başkan yardımcısı Birnaz Sağlam, ilçe yönetim kurulu üyeleri Sevim Kömürcü ve Kevser Aydın Taş ile birlikte gittiği Gölcük yağmur altındaki bekleyiş anları için yaptığı sosyal medya paylaşımında "Alanda yerimizi aldık Reisi bekliyoruz." ifadelerine yer verdi..

Birnaz Sağlam'ın bu paylaşımı, takipçilerine Ak Partinin seçim şarkıssındaki "Beraber ıslandık yağan yağmurda" mısarasını anımsattı..

Daha sonra Ak Parti Gebz ilçe başkanı Recep Kaya'dan da yağmurlu br paylaşım geldi;
Bir 11 kişi ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.