NAİL ÇİLER İLE EKREM İMAMOĞLU MERAK ETTİRDİ?

Siyaset 07.09.2024 - 15:58, Güncelleme: 07.09.2024 - 16:09
 

NAİL ÇİLER İLE EKREM İMAMOĞLU MERAK ETTİRDİ?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
CHP'nin tüzük değişikliği gündemiyle Ankara'da ATO Congresium'da toplanan 20. Olağanüstü Kurultayı tamamlandı. CHP'nin tüzük kurultayı d,ğer gündem maddeleri ile devam ederken verilen çay molasında CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bir köşeye çekilerek kendi aralarında hareketli ve harareetli bir konuşma gerçekleştirdikleri dikkatlerden kaçmazken, ne konuştukları ise oldukça merak edildi.. Nail Çiler daha sonra o anları sosyal medyadan "Hep birlikte yeni zaferlere imza atmak için var gücümüzle çalışacağız! Ekrem başkanımızın da dediği gibi “Ne yaparlarsa yapsınlar yine kazanacağız, yine kazanacağız, daha büyük kazanacağız!” sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

CHP'nin tüzük değişikliği gündemiyle Ankara'da ATO Congresium'da toplanan 20. Olağanüstü Kurultayı tamamlandı.

CHP'nin tüzük kurultayı d,ğer gündem maddeleri ile devam ederken verilen çay molasında CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bir köşeye çekilerek kendi aralarında hareketli ve harareetli bir konuşma gerçekleştirdikleri dikkatlerden kaçmazken, ne konuştukları ise oldukça merak edildi..

Nail Çiler daha sonra o anları sosyal medyadan "Hep birlikte yeni zaferlere imza atmak için var gücümüzle çalışacağız! Ekrem başkanımızın da dediği gibi “Ne yaparlarsa yapsınlar yine kazanacağız, yine kazanacağız, daha büyük kazanacağız!” sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.