AK PARTİ GEBZE'NİN ACI KAYBI!

Yaşam 04.09.2024 - 18:24, Güncelleme: 04.09.2024 - 20:28
 

AK PARTİ GEBZE'NİN ACI KAYBI!

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Denizli köyü mahalle Teşkilat başkanımı Mehmet Dinçer (63) geçirdiği kalp kirizi sonucu yaşamını yitirdi.. Evinde yalnız iken geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitiren Mehmet Dinçer'in cenazesinin Gebze Fatih Devlet Hastanesindeki Adli Tıp'ta yapılacak otopsi sonrasında yarın Denizli köyünde Merkez Camiinde öğle namazından sonra kılınacak cenaze namazından sonra toprağa defnedilecektir.. Kocaeli haberi Gazetesi olarak merhum Mehmet Dinç'e Allah'tan rahmet kedrli ailesine sabır ve başsağlığı dileriz..  
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Denizli köyü mahalle Teşkilat başkanımı Mehmet Dinçer (63) geçirdiği kalp kirizi sonucu yaşamını yitirdi..

Evinde yalnız iken geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitiren Mehmet Dinçer'in cenazesinin Gebze Fatih Devlet Hastanesindeki Adli Tıp'ta yapılacak otopsi sonrasında yarın Denizli köyünde Merkez Camiinde öğle namazından sonra kılınacak cenaze namazından sonra toprağa defnedilecektir..

Kocaeli haberi Gazetesi olarak merhum Mehmet Dinç'e Allah'tan rahmet kedrli ailesine sabır ve başsağlığı dileriz..  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.