ŞENER AKIN'DAN GÖKHAN ALTINTAŞ'A İADEİ ZİYARET

İlçeler 27.06.2024 - 15:57, Güncelleme: 27.06.2024 - 15:57
 

ŞENER AKIN'DAN GÖKHAN ALTINTAŞ'A İADEİ ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediye Başkan yardımcısı Şener Akın bugün Gebzeli tanınmış iş ve siyaset insanı Gökhan Altıntaş'a iadei ziyaret gerçekleştirdi.. Gebze Fırtına İş İnsanları Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş, aynı zamanda dernekde başkan vekili olan arkadaşı Şener Akın'a Gebze Belediye Başkan yardımcılığı görevine getirilmesinden dolayı geçtiğimiz hafta bir ziyaret gerçekleştirmişti.. MHP Gebze camiasında ve Gebze'de yaşayan Trabzonlular arasında tanınan, sevilen ve sözü dinlenen bir isim olan Şener Akın bugün Gökhan Altıntaş'ı işyeri Altınlas Propratik'te ziyaret etti ve Gökhan Altıntaş'da çok mutlu olduğu bu ziyareti sosyal medyadan "Sevgili Gebze Belediye başkan yardımcımız Şener Akın ziyareti. Varolsun" sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediye Başkan yardımcısı Şener Akın bugün Gebzeli tanınmış iş ve siyaset insanı Gökhan Altıntaş'a iadei ziyaret gerçekleştirdi..

Gebze Fırtına İş İnsanları Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş, aynı zamanda dernekde başkan vekili olan arkadaşı Şener Akın'a Gebze Belediye Başkan yardımcılığı görevine getirilmesinden dolayı geçtiğimiz hafta bir ziyaret gerçekleştirmişti..

MHP Gebze camiasında ve Gebze'de yaşayan Trabzonlular arasında tanınan, sevilen ve sözü dinlenen bir isim olan Şener Akın bugün Gökhan Altıntaş'ı işyeri Altınlas Propratik'te ziyaret etti ve Gökhan Altıntaş'da çok mutlu olduğu bu ziyareti sosyal medyadan "Sevgili Gebze Belediye başkan yardımcımız Şener Akın ziyareti. Varolsun" sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.