O ANLAR ''YILIN FOTOĞRAFI'' SEÇİLDİ

Güncel 13.07.2024 - 20:12, Güncelleme: 13.07.2024 - 20:19
 

O ANLAR ''YILIN FOTOĞRAFI'' SEÇİLDİ

KOCAELİ HABERİ
6 Şubat 2023 Kahramanmaraş depremlerinde Hatay’da Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın’ın çok yakından şahit olduğu ve kadraja girdiği bir depremzedenin günler sonra enkazdan çıkarılırken göğe yükselen işaret parmağıyla hepimize örnek takvasını gösteren fotoğraf; Şehit Mustafa Cambaz Fotoğraf Yarışması’nda birinci seçildi. Başkan Büyükakın "Bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Şehit Mustafa Cambaz Fotoğraf Yarışması’nda 2023'e Damga Vuran Haber Fotoğrafları Kategorisinde Sergen Sezgin kardeşimizin çektiği Mucize adlı eser birinciliğe layık görüldü. 209'uncu saatte kelimelerde tarifi imkansız olan anı fotoğraflayan kardeşimizi ben de yürekten tebrik ediyorum. Rabbim daha güzel günlerde muhteşem eserler çıkarmayı nasip etsin, milletimize de daha böyle acılar göstermesin." dedi..
KOCAELİ HABERİ

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş depremlerinde Hatay’da Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın’ın çok yakından şahit olduğu ve kadraja girdiği bir depremzedenin günler sonra enkazdan çıkarılırken göğe yükselen işaret parmağıyla hepimize örnek takvasını gösteren fotoğraf; Şehit Mustafa Cambaz Fotoğraf Yarışması’nda birinci seçildi.

Başkan Büyükakın "Bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Şehit Mustafa Cambaz Fotoğraf Yarışması’nda 2023'e Damga Vuran Haber Fotoğrafları Kategorisinde Sergen Sezgin kardeşimizin çektiği Mucize adlı eser birinciliğe layık görüldü. 209'uncu saatte kelimelerde tarifi imkansız olan anı fotoğraflayan kardeşimizi ben de yürekten tebrik ediyorum. Rabbim daha güzel günlerde muhteşem eserler çıkarmayı nasip etsin, milletimize de daha böyle acılar göstermesin." dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.