KOCAELİ İÇİN AK PARTİ VE CHP'NİN 2029 YARIŞI SERT BAŞLADI

Siyaset 16.07.2024 - 15:52, Güncelleme: 16.07.2024 - 15:52
 

KOCAELİ İÇİN AK PARTİ VE CHP'NİN 2029 YARIŞI SERT BAŞLADI

KOCAELİ HABERİ
Ak Partili Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile CHP’li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in, 2029 yerel seçimlerinde, Büyükşehir Belediye Başkanlığı için birbirlerine rakip olmaları beklenirken, bu rekabetin bugünden başlamış olması seçim yarışının oldukça sert geçeceğinin işareti oldu.. 15 Temmuz hain darbe girişiminin 8. yıl dönümünde kapsamında düzenlenen programda konuşan Tahir Büyükakın, CHP’li Fatma Kaplan Hürriyet’in 15 Temmuz gecesi sosyal medyadan yaptığı, “Tiyatro, tiyatro, tiyatro” paylaşımına bir gönderme yaparak  “Geçmişte olduğu gibi bugün de bu darbe hain girişimini hafifletmek isteyenler, sulandırma çabasında olanlar, kontrollü darbeler diyenler, tiyatro, tiyatro, tiyatro diyenler o gün de oldular, bugün de varlar yarın da olacaklar.” dedi.. Başkan Hürriyet bu sözleri sonrasında başkan Tahir Büyükakın’a verdiği cevabında sert ifadeler kullanarak “Tahir bey siz de gitmiş miydiniz Pensilvanya’ya? Sahi bu Pensilvanya’ya neden gidilir ki…!!! Gezmeye mi? Biz o tarihlerde hiç gitmedik. Nasıl bir yer bilmiyorduk. Hiç hocam da demedik” dedi.. Hürriyet eleştirilerine  şöyle devam etti; “Kocaeli Büyükşehir Başkanının sürekli sağa sola ve bize sataşmalarına alıştık artık. Bu sakil siyaset hiç etkilemiyor bizi ama Tahir beyin bu akşamki konuşmasını baştan sona şaşkınlıkla dinledim. Belki de bu güne kadar dinlediğim en kötü konuşmasıydı. Feto’nun nasıl da ince ince hesaplayarak, yıllarca planlamalar yaptığını, adeta dantel gibi ördüğünü, yıllarca devlete nasıl sızdıklarını ve koskoca Türkiye Cumhuriyeti Devletine nasıl kumpas kurduklarını anlattı. Yahu bahsettiğiniz dantelin iplikleri Pensilvanya’da, siz bilmiyor muydunuz Pensilvanya’ya giden siyasiler neden gitmişti acaba? Tahir bey siz de gitmiş miydiniz Pensilvanya’ya? Sahi bu Pensilvanya’ya neden gidilir ki…!!! Gezmeye mi? Biz o tarihlerde hiç gitmedik. Nasıl bir yer bilmiyorduk. Hiç hocam da demedik. Geçmişte salya sümük ne olur hocam dön diyenler şimdi neredeler?
KOCAELİ HABERİ

Ak Partili Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile CHP’li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in, 2029 yerel seçimlerinde, Büyükşehir Belediye Başkanlığı için birbirlerine rakip olmaları beklenirken, bu rekabetin bugünden başlamış olması seçim yarışının oldukça sert geçeceğinin işareti oldu..

15 Temmuz hain darbe girişiminin 8. yıl dönümünde kapsamında düzenlenen programda konuşan Tahir Büyükakın, CHP’li Fatma Kaplan Hürriyet’in 15 Temmuz gecesi sosyal medyadan yaptığı, “Tiyatro, tiyatro, tiyatro” paylaşımına bir gönderme yaparak  “Geçmişte olduğu gibi bugün de bu darbe hain girişimini hafifletmek isteyenler, sulandırma çabasında olanlar, kontrollü darbeler diyenler, tiyatro, tiyatro, tiyatro diyenler o gün de oldular, bugün de varlar yarın da olacaklar.” dedi..

Başkan Hürriyet bu sözleri sonrasında başkan Tahir Büyükakın’a verdiği cevabında sert ifadeler kullanarak “Tahir bey siz de gitmiş miydiniz Pensilvanya’ya? Sahi bu Pensilvanya’ya neden gidilir ki…!!! Gezmeye mi? Biz o tarihlerde hiç gitmedik. Nasıl bir yer bilmiyorduk. Hiç hocam da demedik” dedi..

Hürriyet eleştirilerine  şöyle devam etti;

“Kocaeli Büyükşehir Başkanının sürekli sağa sola ve bize sataşmalarına alıştık artık. Bu sakil siyaset hiç etkilemiyor bizi ama Tahir beyin bu akşamki konuşmasını baştan sona şaşkınlıkla dinledim. Belki de bu güne kadar dinlediğim en kötü konuşmasıydı. Feto’nun nasıl da ince ince hesaplayarak, yıllarca planlamalar yaptığını, adeta dantel gibi ördüğünü, yıllarca devlete nasıl sızdıklarını ve koskoca Türkiye Cumhuriyeti Devletine nasıl kumpas kurduklarını anlattı. Yahu bahsettiğiniz dantelin iplikleri Pensilvanya’da, siz bilmiyor muydunuz Pensilvanya’ya giden siyasiler neden gitmişti acaba? Tahir bey siz de gitmiş miydiniz Pensilvanya’ya?

Sahi bu Pensilvanya’ya neden gidilir ki…!!! Gezmeye mi? Biz o tarihlerde hiç gitmedik. Nasıl bir yer bilmiyorduk. Hiç hocam da demedik. Geçmişte salya sümük ne olur hocam dön diyenler şimdi neredeler?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.