İşte Özgür Özel’in masasındaki son anketler

Siyaset 22.07.2024 - 08:02, Güncelleme: 22.07.2024 - 08:02
 

İşte Özgür Özel’in masasındaki son anketler

KOCAELİ HABERİ
Cumhuriyet Halk Partisi  (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, masasına gelen son anketlerin sonuçlarını paylaştı. Özel anketlerin tamamında birinci partinin hala CHP olduğunu söyledi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sözcü TV’de Duayen Gazeteci Uğur Dündar’ın sorularını yanıtladı. Son anketlere ilişkin konuşan Özel “Anketlerde keyfimiz yerinde. Bizi 34 AKP’yi 32, 31 ölçen de var,  bizi 31  AK Parti’yi 29 ölçen de var. Bir tane ankette 29 ile 28’de gördüm” dedi.
KOCAELİ HABERİ

Cumhuriyet Halk Partisi  (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, masasına gelen son anketlerin sonuçlarını paylaştı. Özel anketlerin tamamında birinci partinin hala CHP olduğunu söyledi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sözcü TV’de Duayen Gazeteci Uğur Dündar’ın sorularını yanıtladı. Son anketlere ilişkin konuşan Özel “Anketlerde keyfimiz yerinde. Bizi 34 AKP’yi 32, 31 ölçen de var,  bizi 31  AK Parti’yi 29 ölçen de var. Bir tane ankette 29 ile 28’de gördüm” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.