BAŞKAN BÜYÜKAKIN'IN GÖZÜ KARA

Güncel 14.10.2024 - 14:18, Güncelleme: 14.10.2024 - 14:21
 

BAŞKAN BÜYÜKAKIN'IN GÖZÜ KARA

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın bugün kocaman tarım makinasına tırmanarak direksiyona geçip tarlayı sürdü ve o anları sosyal medyadan "Tohum ve gübre desteğiyle, uzun süredir atıl durumda kalan 37 bin dekar mısır tarlasını yeniden tarıma kazandırdık. Bu sayede hem tarım arazilerimizi verimli hale getirdik hem de bölgedeki üreticilere önemli bir ekonomik katkı sağladık." sözleri ile paylaştı.. Başkan Büyükakın'ın o kocaman tarım makinasına tırmanma ve kullanma anları ise "Başkan Büyükakın'ın gözü kara" yorumlarını da beraberinde getirdi.. İŞTE O ANLARIN VİDEOSU
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın bugün kocaman tarım makinasına tırmanarak direksiyona geçip tarlayı sürdü ve o anları sosyal medyadan "Tohum ve gübre desteğiyle, uzun süredir atıl durumda kalan 37 bin dekar mısır tarlasını yeniden tarıma kazandırdık. Bu sayede hem tarım arazilerimizi verimli hale getirdik hem de bölgedeki üreticilere önemli bir ekonomik katkı sağladık." sözleri ile paylaştı..

Başkan Büyükakın'ın o kocaman tarım makinasına tırmanma ve kullanma anları ise "Başkan Büyükakın'ın gözü kara" yorumlarını da beraberinde getirdi..
İŞTE O ANLARIN VİDEOSU

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.