ZİNNUR BÜYÜKGÖZ BUGÜN OKULA NEDEN GİTMEDİ?

İlçeler 14.10.2024 - 12:51, Güncelleme: 14.10.2024 - 14:02
 

ZİNNUR BÜYÜKGÖZ BUGÜN OKULA NEDEN GİTMEDİ?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Ak Parti Hükümetinin 7 yıl öncesinde uygulamaya soktuğu yeni icraatlar kapsamında, haftanın ilk eğitim günü olan Pazartesi gününde, Ak Partili belediye başkanları, ilçe kaymakamları ve ilçe milli eğitim müdürleri ile birlikte okullara giderek "Bayrak Töreni"ne katılıyorlar ve sınıflara girerek öğrencilere konuşmalar yapıyorlardı..   Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz geçtiğimiz hafta 7 Ekim 2024 Pazartesi günü Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenol Pekgöz ile birlikte katıldığı "Bayrak Töreni" haberini sosyal medya sayfasından saat 11:20'de "Yeni bir gün, yeni bir hafta. Bismillah. Bayrak töreni için PAGEV Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'ndeyiz. Tüm öğrencilerimize başarı ve zihin açıklığı diliyorum." sözleri iel paylaşmıştı.. GEBZE'DE KÖPEK KATLİAMI HABER İNSANLARI FENA SARSTI 11 Ekim 2024 Cuma günü bir vatandaşın tespit edip kamuoyunu çağrı yapması üzerine Gebze ilçesindeki bir hayvan rehabilitasyon merkezinde çöp torbaları içinde çok sayıda kedi ve köpek ölü olarak bulundu. Hayvanların zehirli iğneyle öldüğü iddia edildi. Gebze ve Türkiye genelinde insanlara çok büyük tepkiler gösterdi.. Kocaeli Valiliği ve Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Gebze Belediyesi, olayın ilgililerinin açığa alındığını bildirdi. Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Hepimizi derinden sarsan bu görüntülere sebep olan herkese hesabını soracağız.” açıklamasını yaptı. ZİNNUR BÜYÜKGÖZ BUGÜN OKULA GİTMEDİ Mİ YOKSA GİDEMEDİ Mİ? Ve bugün 14 Ekim 2024, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ilk gün Pazartesi geleneksel olarak Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenol Pekgöz ile birlikte önceden tespit edeilen "Bayrak Töreni"ne katılması gerekirken, katılamadı! Ve doğal olarak akıllara şu sorular geldi; -Başkan Büyükgöz bugünkü Bayrak törenine gitmedi mi yoksa gidemedi mi? -Başkan Büyükgöz gitmesi halinde çocukların sorabileceği "Başkan amca, kediler ve köpekler öldü mü yoksa öldürüldü mü" şeklindeki bir sorunun endişesini mi taşıdı? -Başkan Büyükgöz, Bayrak Töreni yapılacak okulun önünde gerçekleştirilebilecek olan veliler ve vatandaşların "köpek katliamına hayır" tepkisinden mi çekindi?  GEBZE KAYMAKAMLIĞINDAN AÇIKLAMA Yukardaki haberimizden sonra Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit adına, gazetemiz genel yayın yönetmenin Cengiz Yucak'a yapılan açıklamada, "Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn. Mehmet Fatih Kacır'ın 14 Ekim Dünya Standartlar Günü nedeniyle, Gebze Bilişim Vadisi'nde düzenlenen programa katılımından dolayı bu hafta yapılması planlanan Bayrak Töreni iptal edildi" bilgisi paylaşıldı.. . 
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Ak Parti Hükümetinin 7 yıl öncesinde uygulamaya soktuğu yeni icraatlar kapsamında, haftanın ilk eğitim günü olan Pazartesi gününde, Ak Partili belediye başkanları, ilçe kaymakamları ve ilçe milli eğitim müdürleri ile birlikte okullara giderek "Bayrak Töreni"ne katılıyorlar ve sınıflara girerek öğrencilere konuşmalar yapıyorlardı..  

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz geçtiğimiz hafta 7 Ekim 2024 Pazartesi günü Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenol Pekgöz ile birlikte katıldığı "Bayrak Töreni" haberini sosyal medya sayfasından saat 11:20'de "Yeni bir gün, yeni bir hafta. Bismillah. Bayrak töreni için PAGEV Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'ndeyiz. Tüm öğrencilerimize başarı ve zihin açıklığı diliyorum." sözleri iel paylaşmıştı..

GEBZE'DE KÖPEK KATLİAMI HABER İNSANLARI FENA SARSTI
11 Ekim 2024 Cuma günü bir vatandaşın tespit edip kamuoyunu çağrı yapması üzerine Gebze ilçesindeki bir hayvan rehabilitasyon merkezinde çöp torbaları içinde çok sayıda kedi ve köpek ölü olarak bulundu. Hayvanların zehirli iğneyle öldüğü iddia edildi. Gebze ve Türkiye genelinde insanlara çok büyük tepkiler gösterdi..

Kocaeli Valiliği ve Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Gebze Belediyesi, olayın ilgililerinin açığa alındığını bildirdi. Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Hepimizi derinden sarsan bu görüntülere sebep olan herkese hesabını soracağız.” açıklamasını yaptı.

ZİNNUR BÜYÜKGÖZ BUGÜN OKULA GİTMEDİ Mİ YOKSA GİDEMEDİ Mİ?
Ve bugün 14 Ekim 2024, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ilk gün Pazartesi geleneksel olarak Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenol Pekgöz ile birlikte önceden tespit edeilen "Bayrak Töreni"ne katılması gerekirken, katılamadı!

Ve doğal olarak akıllara şu sorular geldi;
-Başkan Büyükgöz bugünkü Bayrak törenine gitmedi mi yoksa gidemedi mi?
-Başkan Büyükgöz gitmesi halinde çocukların sorabileceği "Başkan amca, kediler ve köpekler öldü mü yoksa öldürüldü mü" şeklindeki bir sorunun endişesini mi taşıdı?
-Başkan Büyükgöz, Bayrak Töreni yapılacak okulun önünde gerçekleştirilebilecek olan veliler ve vatandaşların "köpek katliamına hayır" tepkisinden mi çekindi? 

GEBZE KAYMAKAMLIĞINDAN AÇIKLAMA
Yukardaki haberimizden sonra Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit adına, gazetemiz genel yayın yönetmenin Cengiz Yucak'a yapılan açıklamada, "Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn. Mehmet Fatih Kacır'ın 14 Ekim Dünya Standartlar Günü nedeniyle, Gebze Bilişim Vadisi'nde düzenlenen programa katılımından dolayı bu hafta yapılması planlanan Bayrak Töreni iptal edildi" bilgisi paylaşıldı.. . 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.