AK PARTİ DARICA BAŞKANI ŞAKAR'DAN DELEGELERE KAHVALTI

Siyaset 13.10.2024 - 12:52, Güncelleme: 13.10.2024 - 13:02
 

AK PARTİ DARICA BAŞKANI ŞAKAR'DAN DELEGELERE KAHVALTI

KOCAELİ HABERİ
20 Ekim 2024 tarihinde gerçekleşecek olan AK Parti Darıca ilçe kongresinde, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus'un önceden aday olarak ilan ettiği mevcut ilçe başkanı Köksal Şakar bu sabah kahvaltısında, ilçe kongresinde oy kullanacak olan delegelerle buluşarak, yeni dönemi için mesajlarını verdi.. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar'ın düzenlediği "Delege Buluşma" programına başta Ak Parti Kocaeli milletvekili Cemil Yaman, il başkanı Şahin Talus, Darıca Belediye başkanı Muzaffer Bıyık, KBB Başkan vekili Hasan Soba, Ak Parti Kocaeli il başkan yardımcısı Haluk Sekban  ve eski ilçe başkanı Ufuk Acay olmak üzere delegeler katılarak topluca istişarelerde bulundular..
KOCAELİ HABERİ

20 Ekim 2024 tarihinde gerçekleşecek olan AK Parti Darıca ilçe kongresinde, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus'un önceden aday olarak ilan ettiği mevcut ilçe başkanı Köksal Şakar bu sabah kahvaltısında, ilçe kongresinde oy kullanacak olan delegelerle buluşarak, yeni dönemi için mesajlarını verdi..

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar'ın düzenlediği "Delege Buluşma" programına başta Ak Parti Kocaeli milletvekili Cemil Yaman, il başkanı Şahin Talus, Darıca Belediye başkanı Muzaffer Bıyık, KBB Başkan vekili Hasan Soba, Ak Parti Kocaeli il başkan yardımcısı Haluk Sekban  ve eski ilçe başkanı Ufuk Acay olmak üzere delegeler katılarak topluca istişarelerde bulundular..
Bir 5 kişi, aydınlatma, kürsü ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.