Seksenler dizisinin sevilen karekteri Niyazi yaşamını yitirdi!

Yaşam 18.10.2024 - 10:31, Güncelleme: 18.10.2024 - 10:31
 

Seksenler dizisinin sevilen karekteri Niyazi yaşamını yitirdi!

KOCAELİ HABERİ
Çekimleri Darıca'da yapılan TRT'nin Seksenler dizisindeki NiyazAvrupa Yakası dizisindeki Kubilay Peynircioğlu rolleriyle tanınan ünlü santaçı Vural Çelik 51 yaşında yaşama veda etti... Oyuncu Vural Çelik'in ölüm haberi, sanat camiası ve tüm Türkiye’de derin bir üzüntüye neden oldu. Kariyeri boyunca unutulmaz karakterlere hayat veren Çelik, özellikle Avrupa Yakası dizisindeki Kubilay Peynircioğlu ve Seksenler dizisindeki Niyazi rolleriyle izleyicilerin hafızasında yer etti. Vural Çelik, 2014 yılında bir kalp krizi geçirdi ve o zamandan beri sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu. Ne yazık ki, 17 Ekim 2024’te evinde hayatını kaybetti. Üzücü haberi, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Birol Güven, sosyal medya platformu X üzerinden şu sözlerle duyurdu: “Maalesef Vural’ı kaybettik. Çok üzgünüm.”
KOCAELİ HABERİ

Çekimleri Darıca'da yapılan TRT'nin Seksenler dizisindeki NiyazAvrupa Yakası dizisindeki Kubilay Peynircioğlu rolleriyle tanınan ünlü santaçı Vural Çelik 51 yaşında yaşama veda etti...

Oyuncu Vural Çelik'in ölüm haberi, sanat camiası ve tüm Türkiye’de derin bir üzüntüye neden oldu. Kariyeri boyunca unutulmaz karakterlere hayat veren Çelik, özellikle Avrupa Yakası dizisindeki Kubilay Peynircioğlu ve Seksenler dizisindeki Niyazi rolleriyle izleyicilerin hafızasında yer etti.

Vural Çelik, 2014 yılında bir kalp krizi geçirdi ve o zamandan beri sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu. Ne yazık ki, 17 Ekim 2024’te evinde hayatını kaybetti. Üzücü haberi, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Birol Güven, sosyal medya platformu X üzerinden şu sözlerle duyurdu:
Maalesef Vural’ı kaybettik. Çok üzgünüm.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.