Gebze Kitap Fuarı kapılarını okullardan getirtilen öğrenciler ile açtı

İlçeler 18.10.2024 - 16:37, Güncelleme: 18.10.2024 - 16:37
 

Gebze Kitap Fuarı kapılarını okullardan getirtilen öğrenciler ile açtı

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Gebze Kitap Fuarı kapılarını okullardan getirtilen öğrenciler ile açtı. Gebze Kitap Fuarı 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda 18-27 Ekim tarihleri arasında ulusal ve yerel yazarların yanı sıra binlerce eseri Gebzeli kitapseverlerle buluşturacak.. Gebze Belediyesi’nin ev sahipliğinde bu sene 3.’sü düzenlenen Gebze Kitap Fuarı kapılarını kitap severler için açtı. 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda kurulan kapalı alanda kapılarını Gebzeli kitap severlere açan Gebze Kitap Fuarı 18-27 Ekim tarihleri arasında açık kalacak.
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Gebze Kitap Fuarı kapılarını okullardan getirtilen öğrenciler ile açtı.

Gebze Kitap Fuarı 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda 18-27 Ekim tarihleri arasında ulusal ve yerel yazarların yanı sıra binlerce eseri Gebzeli kitapseverlerle buluşturacak..

Gebze Belediyesi’nin ev sahipliğinde bu sene 3.’sü düzenlenen Gebze Kitap Fuarı kapılarını kitap severler için açtı. 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda kurulan kapalı alanda kapılarını Gebzeli kitap severlere açan Gebze Kitap Fuarı 18-27 Ekim tarihleri arasında açık kalacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.