CEMİL YAMAN, MEHMET ALİ OKUR'UN GÖREVİNİ KARIŞTIRDI

Siyaset 14.10.2024 - 21:13, Güncelleme: 14.10.2024 - 21:38
 

CEMİL YAMAN, MEHMET ALİ OKUR'UN GÖREVİNİ KARIŞTIRDI

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Kocaeli Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Üyesi Cemil Yaman kendisinden önceki Ak Parti Kocaeli milletvekili Mehmet Ali Okur'u genel müdür olarak çalıştığı kurumda ziyaret etti.. Cemil yaman bu ziyareti sosyal medyadan "TÜBİTAK Martek Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mehmet Ali Okur'u ziyaret ettik. Kıymetli Başkanımıza misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum." sözleri ile duyurdu..  Lakin Mehmet Ali Okur daha önce bize yaptığı açıklamada "TÜBİTAK MARTEK A.Ş'de artık yönetim kurulu başkanı değilim, sadece genel müdürüm" demişti. Zira TÜBİTAK MARTEK'in web sayfasında dahi Yönetim Kurulu Başkanı olarak Prof.Dr. Hasan Mandal ve Genel Müdür olarak da Mehmet Ali Okur isimleri yazılı.. 
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Kocaeli Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Üyesi Cemil Yaman kendisinden önceki Ak Parti Kocaeli milletvekili Mehmet Ali Okur'u genel müdür olarak çalıştığı kurumda ziyaret etti..

Cemil yaman bu ziyareti sosyal medyadan "TÜBİTAK Martek Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mehmet Ali Okur'u ziyaret ettik. Kıymetli Başkanımıza misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum." sözleri ile duyurdu.. 

Lakin Mehmet Ali Okur daha önce bize yaptığı açıklamada "TÜBİTAK MARTEK A.Ş'de artık yönetim kurulu başkanı değilim, sadece genel müdürüm" demişti. Zira TÜBİTAK MARTEK'in web sayfasında dahi Yönetim Kurulu Başkanı olarak Prof.Dr. Hasan Mandal ve Genel Müdür olarak da Mehmet Ali Okur isimleri yazılı.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.