Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Erkan Vural'dan ''DAVA'' vurgusu

Siyaset 29.05.2024 - 03:18, Güncelleme: 29.05.2024 - 03:18
 

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Erkan Vural'dan ''DAVA'' vurgusu

KOCAELİ HABERİ
Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Erkan Vural dün gerçekleştirdikleri İlçe divan toplantısından sonra bugün TBMM'de ki Saadet Partisi Grup toplantısına katılmak üzere Ankara'ya hareket etti.. Yönetim kurulu ve gençlik kolları üyeleriyle birlikte yola çıkan Erkan Vural mola yerinden yaptığı paylaşımda "Biz inandığımız davaya koşarak gideriz. Gebze İlçe olarak Ankara yolundayız." ifadelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Erkan Vural dün gerçekleştirdikleri İlçe divan toplantısından sonra bugün TBMM'de ki Saadet Partisi Grup toplantısına katılmak üzere Ankara'ya hareket etti..

Yönetim kurulu ve gençlik kolları üyeleriyle birlikte yola çıkan Erkan Vural mola yerinden yaptığı paylaşımda "Biz inandığımız davaya koşarak gideriz. Gebze İlçe olarak Ankara yolundayız." ifadelerine yer verdi..
Bir 9 kişi görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.