KARAOSMANOĞLU İYİ PARTİ ADAYI SADIK GÜVENÇ'İN KÖYÜNDE AK PARTİ GEBZE'NİN DUAYEN İSİMLERİ İLE BULUŞTU

Siyaset 08.03.2024 - 15:29, Güncelleme: 08.03.2024 - 15:29
 

KARAOSMANOĞLU İYİ PARTİ ADAYI SADIK GÜVENÇ'İN KÖYÜNDE AK PARTİ GEBZE'NİN DUAYEN İSİMLERİ İLE BULUŞTU

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Kamu Etik Kurulu üyesi İbrahim Karaosmanoğlu bugün Gebze'ye gelerek Cumhur İttifakı Gebze Belediye Başkan adayı Zinnur Büyükgöz'ün seçim çalışmalarına destek verdi.. İbrahim Karaosmanoğlu Tavşanlı köyüne davet ettiği başta Kocaeli Kent konseyi başkan yardımcısı Mehmet Başaran, Ak Parti Kocaeli eski il başkan vekili ve GTO Başkan yardımcısı Mikdat Aydın, Ak Parti Kocaeli eski il başkan yardımcısı Yekta Türker ve Ak Parti Gebze eski ilçe başkan vekili Köksal Tatoğlu olmak üzere çok sayıda Ak Parti Gebze siyasetine katkısı olmuş isimle Cuma namazı sonrasında gerçekleştirilen bir toplantıda bir aray geldi.. İYİ Parti Gebze Belediye Başkan adayı Sadık Güvenç'in köyü olan Tavşanlı'da, Karaosmanoğlu'nun gerçekleştirdiği toplantıda Ak Parti ve dava için birlik ve beraberlik mesajı verildi. Gebze Belediye Başkanı ve başkan adayı Zinnur Büyükgöz ile birlikte Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya ve MHP Gebze ilçe başkanı Ali Yalsız'da bu önemli toplantıya katılım sağladı.. 
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Kamu Etik Kurulu üyesi İbrahim Karaosmanoğlu bugün Gebze'ye gelerek Cumhur İttifakı Gebze Belediye Başkan adayı Zinnur Büyükgöz'ün seçim çalışmalarına destek verdi..

İbrahim Karaosmanoğlu Tavşanlı köyüne davet ettiği başta Kocaeli Kent konseyi başkan yardımcısı Mehmet Başaran, Ak Parti Kocaeli eski il başkan vekili ve GTO Başkan yardımcısı Mikdat Aydın, Ak Parti Kocaeli eski il başkan yardımcısı Yekta Türker ve Ak Parti Gebze eski ilçe başkan vekili Köksal Tatoğlu olmak üzere çok sayıda Ak Parti Gebze siyasetine katkısı olmuş isimle Cuma namazı sonrasında gerçekleştirilen bir toplantıda bir aray geldi..

İYİ Parti Gebze Belediye Başkan adayı Sadık Güvenç'in köyü olan Tavşanlı'da, Karaosmanoğlu'nun gerçekleştirdiği toplantıda Ak Parti ve dava için birlik ve beraberlik mesajı verildi. Gebze Belediye Başkanı ve başkan adayı Zinnur Büyükgöz ile birlikte Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya ve MHP Gebze ilçe başkanı Ali Yalsız'da bu önemli toplantıya katılım sağladı.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.