AK PARTİ GEBZE SÜSLEMEYE BAŞLADI BİLE

Siyaset 20.01.2024 - 11:48, Güncelleme: 20.01.2024 - 11:48
 

AK PARTİ GEBZE SÜSLEMEYE BAŞLADI BİLE

KOCAELİ HABERİ
31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Ak Parti gebze Belediye başkan adayının kim olacağı merak edilirken, AK Parti Gebze ilçe Başkanı Recep Kaya seçim tanıtım kampanyası için süslemelerin startını verdi.. AK Genç Gebze dün gece gerçekleştirdikleri ilk süslemeyei sosyal medyadan "İlçe Teşkilat binamızı güzelleştirmeye devam ediyoruz. Gençlik Kolları Başkanımız Av. Bilal Durmuş Kurt ve Gençlik Kolları teşkilatımızla birlikte, İlçe Teşkilat binamızı bayraklarla süsleyip bir kez daha Gebze'mize yakışır bir silüete kavuşturduk.Teşkilat hazır, Gençlik hazır ve Gebze hazır inşallah." sözleri ile sosyal medyadan paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Ak Parti gebze Belediye başkan adayının kim olacağı merak edilirken, AK Parti Gebze ilçe Başkanı Recep Kaya seçim tanıtım kampanyası için süslemelerin startını verdi..

AK Genç Gebze dün gece gerçekleştirdikleri ilk süslemeyei sosyal medyadan "İlçe Teşkilat binamızı güzelleştirmeye devam ediyoruz. Gençlik Kolları Başkanımız Av. Bilal Durmuş Kurt ve Gençlik Kolları teşkilatımızla birlikte, İlçe Teşkilat binamızı bayraklarla süsleyip bir kez daha Gebze'mize yakışır bir silüete kavuşturduk.Teşkilat hazır, Gençlik hazır ve Gebze hazır inşallah." sözleri ile sosyal medyadan paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.