Meteoroloji’den uyarı; sağanak yağmur ve kar !

Güncel 27.11.2023 - 06:45, Güncelleme: 27.11.2023 - 06:45
 

Meteoroloji’den uyarı; sağanak yağmur ve kar !

KOCAELİ HABERİ
Meteoroloji 27 Kasım tarihli hava durumu raporunu yayınladı. Son rapora göre Marmara Bölgesinded  kar yağışı beklenirken sağanak yağış etkisini artıracak. Parçalı ve çok bulutlu, güney ve doğusunun hafif olmak üzere karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İşte MARMARA bölgesinde il il hava durumu raporu; BURSA °C, 7°C Parçalı ve çok bulutlu, hafif olmak üzere karla karışık yağmur ve yüksekleri yer yer kar yağışlı EDİRNE °C, 7°C Parçalı ve çok bulutlu İSTANBUL °C, 7°C Parçalı ve çok bulutlu KOCAELİ °C, 6°C Parçalı ve çok bulutlu, hafif olmak üzere karla karışık yağmur ve yüksekleri yer yer kar yağışl
KOCAELİ HABERİ

Meteoroloji 27 Kasım tarihli hava durumu raporunu yayınladı. Son rapora göre Marmara Bölgesinded  kar yağışı beklenirken sağanak yağış etkisini artıracak. Parçalı ve çok bulutlu, güney ve doğusunun hafif olmak üzere karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İşte MARMARA bölgesinde il il hava durumu raporu;
BURSA °C, 7°C
Parçalı ve çok bulutlu, hafif olmak üzere karla karışık yağmur ve yüksekleri yer yer kar yağışlı

EDİRNE °C, 7°C
Parçalı ve çok bulutlu

İSTANBUL °C, 7°C
Parçalı ve çok bulutlu

KOCAELİ °C, 6°C
Parçalı ve çok bulutlu, hafif olmak üzere karla karışık yağmur ve yüksekleri yer yer kar yağışl

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.