GEBZELİ AV. GENÇAY'IN OYU HANGİ BAŞKAN ADAYINA?

Siyaset 26.11.2023 - 11:06, Güncelleme: 26.11.2023 - 11:06
 

GEBZELİ AV. GENÇAY'IN OYU HANGİ BAŞKAN ADAYINA?

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Kocaeli ilçe belediye başkan aday adaylıkları için 74 kişi başvuruda bulundu. Başvurular sonrasında adayın belirlenmesi sürecinin ilk aşaması olarak bugün İzmit kongre merkezinde temayül yoklaması yapılıyor.. Temayül yoklamasına Genel Merkez'den AK Parti Grup Başkanvekili Av. Özlem Zengin kkordinatör olarak atanadı..   Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyesi Av. Güler Şahin Gençay oy kullanmak için gittiği salonda meslektaşı olan AK Parti Grup Başkanvekili Av. Özlem Zengin ile çektirmiş olduğu fotoğraf karesini "Bu sabahın en güzel anı Grup Başkan Vekilimiz, İstanbul milletvekilimiz @av.ozlemzengin ile karşılaşmak oldu." sözleri ile sosyal medyadan paylaştı.. Öte yandan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile Erzurum İspir'den hemşeri olan Av. Güler Şahin Gençay'ın temayül yoklamasında, diğer Erzurumlu Belediye Başkan aday adayı Mustafa Altay'a mı yoksa diğer aday adaylarından birisine mi oy vereceği merak edildi..
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Kocaeli ilçe belediye başkan aday adaylıkları için 74 kişi başvuruda bulundu. Başvurular sonrasında adayın belirlenmesi sürecinin ilk aşaması olarak bugün İzmit kongre merkezinde temayül yoklaması yapılıyor..

Temayül yoklamasına Genel Merkez'den AK Parti Grup Başkanvekili Av. Özlem Zengin kkordinatör olarak atanadı..  

Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyesi Av. Güler Şahin Gençay oy kullanmak için gittiği salonda meslektaşı olan AK Parti Grup Başkanvekili Av. Özlem Zengin ile çektirmiş olduğu fotoğraf karesini "Bu sabahın en güzel anı Grup Başkan Vekilimiz, İstanbul milletvekilimiz @av.ozlemzengin ile karşılaşmak oldu." sözleri ile sosyal medyadan paylaştı..

Öte yandan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile Erzurum İspir'den hemşeri olan Av. Güler Şahin Gençay'ın temayül yoklamasında, diğer Erzurumlu Belediye Başkan aday adayı Mustafa Altay'a mı yoksa diğer aday adaylarından birisine mi oy vereceği merak edildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.