İBRAHİM SEKMEN ÇAYIROVA BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI İÇİN BAŞVURUSUNU YAPTI

Siyaset 21.11.2023 - 19:15, Güncelleme: 21.11.2023 - 19:15
 

İBRAHİM SEKMEN ÇAYIROVA BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI İÇİN BAŞVURUSUNU YAPTI

KOCAELİ HABERİ
2024 yerel seçimlerinde Ak Parti Çayırova Belediye Başkan aday adaylığı için en fazla ve en iddialı bir şekilde konuşulan isimlerden birisi olan  Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı İbrahim Sekmen ogeçtiğimiz hafta görevinden istifa etmesinin ardından bugün Ak Parti Çayırova ilçe Teşkilatına gelerek İlçe başkanı Erhan Sarıdede'ye resmi başvuru evraklarını teslim etti.. Çayırova Belediye Başkan adaylık başvurusu için Ak Parti İlçe Teşkilatına giden İbrahim Sekmen'e çok sayıda partil ismin eşlik ederek kendsine alne desteklerini ilan etmeleri dikkatlerden kaçmadı.. Nazmi Özmen’in Ak Parti Çayırova ilçe başkanı olduğu dönemde, 2011-2014 yılları arasında Ak Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı yapan İbrahim Sekmen daha sonra Erzurum Büyükşehir Belediyesinde bürokrat olarak çalışmaya başlamış ve bugün için devam ettirdiği Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanlığı görevine kadar yükselmişti.. İbrahim Sekmen adaylık çalışmaları için geldiği Çayırova'da, Ak Partinin önde gelen isimleri ve Çayırova'nın kanaat önderlerine gerçekleştirdiği bir dizi ziyaretlerde yaptığı görüşmeler ve istişareler ile konumunu ve iddiasını çok daha güçlü hale getirdi.
KOCAELİ HABERİ

2024 yerel seçimlerinde Ak Parti Çayırova Belediye Başkan aday adaylığı için en fazla ve en iddialı bir şekilde konuşulan isimlerden birisi olan  Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı İbrahim Sekmen ogeçtiğimiz hafta görevinden istifa etmesinin ardından bugün Ak Parti Çayırova ilçe Teşkilatına gelerek İlçe başkanı Erhan Sarıdede'ye resmi başvuru evraklarını teslim etti..

Çayırova Belediye Başkan adaylık başvurusu için Ak Parti İlçe Teşkilatına giden İbrahim Sekmen'e çok sayıda partil ismin eşlik ederek kendsine alne desteklerini ilan etmeleri dikkatlerden kaçmadı..

Nazmi Özmen’in Ak Parti Çayırova ilçe başkanı olduğu dönemde, 2011-2014 yılları arasında Ak Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı yapan İbrahim Sekmen daha sonra Erzurum Büyükşehir Belediyesinde bürokrat olarak çalışmaya başlamış ve bugün için devam ettirdiği Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanlığı görevine kadar yükselmişti..

İbrahim Sekmen adaylık çalışmaları için geldiği Çayırova'da, Ak Partinin önde gelen isimleri ve Çayırova'nın kanaat önderlerine gerçekleştirdiği bir dizi ziyaretlerde yaptığı görüşmeler ve istişareler ile konumunu ve iddiasını çok daha güçlü hale getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Hoca
(29.11.2023 16:33 - #1099)
Allah hayırlı etsin. İnşallah Sekmen seçilir de ilçemiz belediyecilik hizmeti görür.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.