BAŞKAN BIYIK VE ŞAKAR HALİL İBRAHİM SOFRASINDA

Siyaset 21.11.2023 - 12:44, Güncelleme: 21.11.2023 - 12:44
 

BAŞKAN BIYIK VE ŞAKAR HALİL İBRAHİM SOFRASINDA

KOCAELİ HABERİ
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık bugün Ak Parti İlçe Başkanı Köksal Şakar ile birlikte gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinde kendilerine yapılan "Buyrun dostlar Halil İbrahim sofrasına" teklifini geri çevirmediler.. Başkan Bıyık o keyifli anları "Yeni güne, ilçe başkanımız Köksal Şakar ile birlikte esnafımızı ziyaret ederek başladık. Atatürk Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Kardeşler Market’i ziyaret ederek sofralarına ortak olduk. Ardından, Genç Osman Caddesinde hizmet veren Zöhre Yorgan Dikim Evi’ni ziyaret ettik. Tüm esnaf ve hemşehrilerimize hayırlı ve bol kazançlı bir gün diliyorum." sözleri ile sosyal medyadan paylaştı..  
KOCAELİ HABERİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık bugün Ak Parti İlçe Başkanı Köksal Şakar ile birlikte gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinde kendilerine yapılan "Buyrun dostlar Halil İbrahim sofrasına" teklifini geri çevirmediler..

Başkan Bıyık o keyifli anları "Yeni güne, ilçe başkanımız Köksal Şakar ile birlikte esnafımızı ziyaret ederek başladık. Atatürk Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Kardeşler Market’i ziyaret ederek sofralarına ortak olduk. Ardından, Genç Osman Caddesinde hizmet veren Zöhre Yorgan Dikim Evi’ni ziyaret ettik. Tüm esnaf ve hemşehrilerimize hayırlı ve bol kazançlı bir gün diliyorum." sözleri ile sosyal medyadan paylaştı..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.