AK PARTİLİLERDEN 'NEVZAT DOĞAN' TEPKİSİ!

Siyaset 12.09.2023 - 11:11, Güncelleme: 12.09.2023 - 11:11
 

AK PARTİLİLERDEN 'NEVZAT DOĞAN' TEPKİSİ!

KOCAELİHABERİ - Cengiz Yucak
2024 Yerel seçimlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için ismi geçeenler ile ilgli yaptığımız bir yorum haberde "Mevcut başkan Tahir Büyüakın'ın yanısıra eski Başbakan yardımcısı Fikri Işık, İçişleri Bakan yardımcısı Münir Karaloğlu, Gebze eski belediye başkanı Adnan Köşker ve İzmit eski belediye başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın da ismi aday olarak konuşuluyor" ifadelerine yer vermiştik.. Bu haberimizden sonra bize ulaşan çok sayıda Ak Partili isim "Aday olarak telafuz ettiğiniz isimlere biri hariç itirazımız olmaz. İtiraz edilen isim Dr. Nevzat Doğan'dır. 2019 yerel seçimlerinde Büyükşehire başkan adayı olmak isteyen Nevzat bey, aday gösterilmeyince adeta partiden koptu. Tek bir parti çalışmasına ve toplantısına katılmadı. Açın sosyal medya sayfalarına bakın, 14 Mayıs 2023 seçimlerinin öncesinde de sonrasında da, sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti lehine tek bir sözünü ve paylaşımını bulamazsınız. Şimdi böyle bir kişi nasıl bizim Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayımız olabilir? Böyle bir adaylık halinde hangi partili onun arkasından gider ve ona çalışır? Lütfen olmayacak isimleri aday diye lanse ederek partililerimizin kafasını karıştırmayın" şeklinde tepkilerini dile getirdiler..
KOCAELİHABERİ - Cengiz Yucak

2024 Yerel seçimlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için ismi geçeenler ile ilgli yaptığımız bir yorum haberde "Mevcut başkan Tahir Büyüakın'ın yanısıra eski Başbakan yardımcısı Fikri Işık, İçişleri Bakan yardımcısı Münir Karaloğlu, Gebze eski belediye başkanı Adnan Köşker ve İzmit eski belediye başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın da ismi aday olarak konuşuluyor" ifadelerine yer vermiştik..

Bu haberimizden sonra bize ulaşan çok sayıda Ak Partili isim "Aday olarak telafuz ettiğiniz isimlere biri hariç itirazımız olmaz. İtiraz edilen isim Dr. Nevzat Doğan'dır. 2019 yerel seçimlerinde Büyükşehire başkan adayı olmak isteyen Nevzat bey, aday gösterilmeyince adeta partiden koptu. Tek bir parti çalışmasına ve toplantısına katılmadı. Açın sosyal medya sayfalarına bakın, 14 Mayıs 2023 seçimlerinin öncesinde de sonrasında da, sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti lehine tek bir sözünü ve paylaşımını bulamazsınız. Şimdi böyle bir kişi nasıl bizim Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayımız olabilir? Böyle bir adaylık halinde hangi partili onun arkasından gider ve ona çalışır? Lütfen olmayacak isimleri aday diye lanse ederek partililerimizin kafasını karıştırmayın" şeklinde tepkilerini dile getirdiler..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.