GTO MECLİS BAŞKANI ŞERİFALİOĞLU'NUN ''İL OLMA'' İNADI

İlçeler 11.09.2023 - 22:15, Güncelleme: 11.09.2023 - 22:20
 

GTO MECLİS BAŞKANI ŞERİFALİOĞLU'NUN ''İL OLMA'' İNADI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz şerifalioğlu geçtiğimiz hafta Gebze Bölgesindeki tüm basın kuruluşlarını ziyaret ederek, Gebze'nin il olabilmesi için bir ve beraber hareket etmeleri gerektiğini dile getirerek, işbirliği önerisinde bulunmuştu.. Oğuz Şerifalioğlu bu haftanın ilk gününüde boş geçmeyerek sosyal medya sayfasından "Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 İl 1000 İlçe projesi kapsamında kesinlikle Gebze’mizin İl olması gerekir. Bunun için nüfusumuz ve merkeze uzaklığımız gerekli şartları sağlamaktadır. Şimdi Tam Zamanı! Herkes Gebzeli Olmalı, Gebze İl Olmalı" mesajını içeren bir video yayınladı..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz şerifalioğlu geçtiğimiz hafta Gebze Bölgesindeki tüm basın kuruluşlarını ziyaret ederek, Gebze'nin il olabilmesi için bir ve beraber hareket etmeleri gerektiğini dile getirerek, işbirliği önerisinde bulunmuştu..

Oğuz Şerifalioğlu bu haftanın ilk gününüde boş geçmeyerek sosyal medya sayfasından "Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 İl 1000 İlçe projesi kapsamında kesinlikle Gebze’mizin İl olması gerekir. Bunun için nüfusumuz ve merkeze uzaklığımız gerekli şartları sağlamaktadır. Şimdi Tam Zamanı! Herkes Gebzeli Olmalı, Gebze İl Olmalı" mesajını içeren bir video yayınladı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.