ÜNLÜ OYUNCU İSTANBUL'U TERKETME KARARI ALDI

Magazin - Cemiyet 09.09.2023 - 09:39, Güncelleme: 09.09.2023 - 09:39
 

ÜNLÜ OYUNCU İSTANBUL'U TERKETME KARARI ALDI

KOCAELİ HABERİ
Bodrum Türk Filmleri Haftası (BOTH), 29 Eylül-5 Ekim tarihleri arasında Bodrum halkı ile buluşuyor. Festival 11. yılında, “Sinemanın yeri ayrı, sinemada yerin ayrı” sloganıyla gerçekleşiyor. Festivalin basın toplantısı, Bodrum’da yaşayan ünlü oyuncuların katılımı ile geçtiğimiz gün yapıldı. Toplantıda Fikret Kuşkan, Bodrum’a yerleşme kararı aldığını dile getirerek “4-5 yıldır planladığımız bir şeydi. İstanbul fazla büyüdü o yüzden ailem ve benim için çok doğru bir karar olduğuna inanıyorum. Burası bizim için sakin bir liman.” dedi..
KOCAELİ HABERİ

Bodrum Türk Filmleri Haftası (BOTH), 29 Eylül-5 Ekim tarihleri arasında Bodrum halkı ile buluşuyor. Festival 11. yılında, “Sinemanın yeri ayrı, sinemada yerin ayrı” sloganıyla gerçekleşiyor.

Festivalin basın toplantısı, Bodrum’da yaşayan ünlü oyuncuların katılımı ile geçtiğimiz gün yapıldı. Toplantıda Fikret Kuşkan, Bodrum’a yerleşme kararı aldığını dile getirerek “4-5 yıldır planladığımız bir şeydi. İstanbul fazla büyüdü o yüzden ailem ve benim için çok doğru bir karar olduğuna inanıyorum. Burası bizim için sakin bir liman.” dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.