Kocaeli'de Ormanlar İçin El Ele Etkinliği

İlçeler 18.10.2024 - 09:25, Güncelleme: 18.10.2024 - 09:25
 

Kocaeli'de Ormanlar İçin El Ele Etkinliği

KOCAELİ HABERİ
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü iş birliğinde 81 ilde eş zamanlı olarak, ülkemizin dört bir yanındaki gönüllülerle birlikte ormanlarda vakit geçirmek, doğal yaşam alanları hakkında farkındalık oluşturmak ve çevre temizliği yapmak üzere 20 Ekim 2024 Pazar günü saat 11:00 da Kocaeli Kabaoğlu Kent Ormanında tüm Kamu Kurum, Kuruluşlarımız ve (STK) Sivil Toplum Kuruluşlarımızla birlikte “Ormanlar İçin El Ele” etkinliği düzenlenecektir. Tüm halkımız davetlidir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.     KOCAELİ VALİLİĞİ 
KOCAELİ HABERİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü iş birliğinde 81 ilde eş zamanlı olarak, ülkemizin dört bir yanındaki gönüllülerle birlikte ormanlarda vakit geçirmek, doğal yaşam alanları hakkında farkındalık oluşturmak ve çevre temizliği yapmak üzere 20 Ekim 2024 Pazar günü saat 11:00 da Kocaeli Kabaoğlu Kent Ormanında tüm Kamu Kurum, Kuruluşlarımız ve (STK) Sivil Toplum Kuruluşlarımızla birlikte “Ormanlar İçin El Ele” etkinliği düzenlenecektir.
Tüm halkımız davetlidir.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.    
KOCAELİ VALİLİĞİ 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.