BAŞKAN ALT YAPI VE ASFALT İÇİN KURBAN KESTİRDİ

İlçeler 03.09.2023 - 10:22, Güncelleme: 03.09.2023 - 10:22
 

BAŞKAN ALT YAPI VE ASFALT İÇİN KURBAN KESTİRDİ

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Ardahan'ın Çıldır ilçesinde yaşayanların yarım asırdan beri beklentileri olan düzgün bir altyapı özlemleri vardı. Belediye Başkanı Yakup Azizoğlu epey bir uğraşıdan sonra gerekli kaynağı oluşturduktan sonra geçtiğimiz aylarda düğmeye bastı ve deyim yerinde ise ilçenin altını üztüne getiren bir aalt yapı çalışması başladı.. Başkan Yakup Azizoğlu bu çalışmalar için "İlçemizde Kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarının yapımıyla beraber 35 yıllık asbest boru (kanserojen) borularıda değiştiriyoruz. İlçemize hayırlı olsun. Sona yaklaşıyoruz emeğinize sağlık, tüm altyapı yenilendi." açıklamasında bulunmuştu.. Ve alt yapı çalışmaları tamamlanıp iş yollara asfalt dökme aşamasına gelince Başkan Azizoğlu bu sabah "Hadi bismillah başladık İlçemize hayırlı olsun" diyerek kurban kestirdi. Azizoğlu'nun kesilen kurbanı alt yapıda çalışanlar ile diğer ihtiyaç sahibi insanlara dağıtacağı öğrenildi.. Bu haberi niçin yaptık? Devlete milyarlarca lira borçları olduğu halde,  sırf seçmene şirin gözüküp oylarını alabilmek için anlı şanlı sanatçıların sahne aldığı konserleree, festivallere milyarlarca lira ödeyen belediye başkanları belki ibret alır diye yaptık.. Onların bir konser için harcadığı milyarlarca lira, küçük bir ilçe insanlarının yarım asırlık alt yapı özlemlerinin karşılığına denk geliyor..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Ardahan'ın Çıldır ilçesinde yaşayanların yarım asırdan beri beklentileri olan düzgün bir altyapı özlemleri vardı. Belediye Başkanı Yakup Azizoğlu epey bir uğraşıdan sonra gerekli kaynağı oluşturduktan sonra geçtiğimiz aylarda düğmeye bastı ve deyim yerinde ise ilçenin altını üztüne getiren bir aalt yapı çalışması başladı..

Başkan Yakup Azizoğlu bu çalışmalar için "İlçemizde Kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarının yapımıyla beraber 35 yıllık asbest boru (kanserojen) borularıda değiştiriyoruz. İlçemize hayırlı olsun. Sona yaklaşıyoruz emeğinize sağlık, tüm altyapı yenilendi." açıklamasında bulunmuştu..

Ve alt yapı çalışmaları tamamlanıp iş yollara asfalt dökme aşamasına gelince Başkan Azizoğlu bu sabah "Hadi bismillah başladık İlçemize hayırlı olsun" diyerek kurban kestirdi. Azizoğlu'nun kesilen kurbanı alt yapıda çalışanlar ile diğer ihtiyaç sahibi insanlara dağıtacağı öğrenildi..

Bu haberi niçin yaptık?
Devlete milyarlarca lira borçları olduğu halde,  sırf seçmene şirin gözüküp oylarını alabilmek için anlı şanlı sanatçıların sahne aldığı konserleree, festivallere milyarlarca lira ödeyen belediye başkanları belki ibret alır diye yaptık..

Onların bir konser için harcadığı milyarlarca lira, küçük bir ilçe insanlarının yarım asırlık alt yapı özlemlerinin karşılığına denk geliyor..

Bir 6 kişi ve çim görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.