IĞDIRLILARDAN DARICA'DA KAYISI FESTİVALİ

İlçeler 30.06.2024 - 07:44, Güncelleme: 30.06.2024 - 07:44
 

IĞDIRLILARDAN DARICA'DA KAYISI FESTİVALİ

KOCAELİ HABERİ
Marmara Iğdır Dernekler Federasyonun Darıca'da düzenlediği Geleneksel Kayısı Festivaline başta AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu, Ak Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım, Darıca Belediye başkanı Muzaffer Bıyık, Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, Derince Belediye başkanı Sertif Gökçe, Ak Parti Darıca İlçe başkanı Köksal Şakar, Ak Parti Dilovası ilçe başkanı İlhan Yıldırım ve Darıca belediyesi eski başkanı Şükrü Karabacak olmak üzere çok sayıda vatandaş katılım sağladı.. Misafirlere Iğdır kayısısının ikram edildiği festivalde yöresel folklör gösterileri de serilenirken, katılımcılar bu güzel festivalden ve misafirperverliklerinden ötürü Marmara Iğdır Dernekler Federasyonu başkanı Nihat Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiler.. 
KOCAELİ HABERİ

Marmara Iğdır Dernekler Federasyonun Darıca'da düzenlediği Geleneksel Kayısı Festivaline başta AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu, Ak Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım, Darıca Belediye başkanı Muzaffer Bıyık, Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, Derince Belediye başkanı Sertif Gökçe, Ak Parti Darıca İlçe başkanı Köksal Şakar, Ak Parti Dilovası ilçe başkanı İlhan Yıldırım ve Darıca belediyesi eski başkanı Şükrü Karabacak olmak üzere çok sayıda vatandaş katılım sağladı..

Misafirlere Iğdır kayısısının ikram edildiği festivalde yöresel folklör gösterileri de serilenirken, katılımcılar bu güzel festivalden ve misafirperverliklerinden ötürü Marmara Iğdır Dernekler Federasyonu başkanı Nihat Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiler.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.