HASAN SOBA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ OLDU

Siyaset 19.04.2024 - 18:44, Güncelleme: 19.04.2024 - 18:47
 

HASAN SOBA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ OLDU

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyesi Hasan Soba bugün yapılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekilliği görevine getirildi.. Ak Parti Gebze İlçe başkanı Recep Kaya bu haberi sosyal medyadan "Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın tarafından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekilliği görevine getirilen Hasan Soba Başkanımızı tebrik ediyor başarılar diliyorum. Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip eylesin." ile duyurdu. Kocaeli haberi gazetemiz genel yayın yönetmenimiz Cengiz Yucak bu görevlendirmenin yapılacağını bir ay öncesinden haber yapmıştı..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyesi Hasan Soba bugün yapılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekilliği görevine getirildi..

Ak Parti Gebze İlçe başkanı Recep Kaya bu haberi sosyal medyadan "Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın tarafından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekilliği görevine getirilen Hasan Soba Başkanımızı tebrik ediyor başarılar diliyorum. Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip eylesin." ile duyurdu.

Kocaeli haberi gazetemiz genel yayın yönetmenimiz Cengiz Yucak bu görevlendirmenin yapılacağını bir ay öncesinden haber yapmıştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.