NAİL ÇİLER GÖLE VE BELEDİYELERE SAHİP ÇIKTI

Siyaset 02.05.2024 - 14:01, Güncelleme: 02.05.2024 - 14:01
 

NAİL ÇİLER GÖLE VE BELEDİYELERE SAHİP ÇIKTI

KOCAELİ HABERİ
CHP Kocaeli milletvekili Nail Çiler bugün TBMM'de yaptığı konuşmada Van gölüne ve Belediyelerin yetkilerine sahip çıktı. Nail Çiler iktidar tarafından belediyelerin yetkilerinin kısıtlanmasına tepki gösterdi. Nail Çiler "Bizim bir tane Van Gölü'müz var! Onu yok edecek kontrolsüz, plansız bir düzenleme "intihar" demektir! Yanlış yapıyorsunuz! Belediyeleri sistemden çıkarmayın İmar planı yükümlülüğünü kaldırmayın Türk lirasından vazgeçmeyin! Bu ülkenin millî para birimi Türk Lirası değil mi? Kamunun millî parası sayenizde Dolar oldu! Bu durum gerçekten vicdanları sızlatıyor." dedi..
KOCAELİ HABERİ

CHP Kocaeli milletvekili Nail Çiler bugün TBMM'de yaptığı konuşmada Van gölüne ve Belediyelerin yetkilerine sahip çıktı.

Nail Çiler iktidar tarafından belediyelerin yetkilerinin kısıtlanmasına tepki gösterdi. Nail Çiler "Bizim bir tane Van Gölü'müz var! Onu yok edecek kontrolsüz, plansız bir düzenleme "intihar" demektir! Yanlış yapıyorsunuz! Belediyeleri sistemden çıkarmayın İmar planı yükümlülüğünü kaldırmayın Türk lirasından vazgeçmeyin! Bu ülkenin millî para birimi Türk Lirası değil mi? Kamunun millî parası sayenizde Dolar oldu! Bu durum gerçekten vicdanları sızlatıyor." dedi..

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.