BÜYÜKGÖZ'ÜN BAŞKAN YARDIMCILARI LİSTESİNİ BUGÜN TALUS'A SUNMASI BEKLENİYOR

Siyaset 30.04.2024 - 09:54, Güncelleme: 30.04.2024 - 11:41
 

BÜYÜKGÖZ'ÜN BAŞKAN YARDIMCILARI LİSTESİNİ BUGÜN TALUS'A SUNMASI BEKLENİYOR

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
31 Mart 2024 yerel seçimlerinde tekrar Gebze Belediye başkanı seçilen Zinnur Büyükgöz'ün yeni dönemde Belediye Başkan yardımcılıklarına kimleri getireceği merak konusu olurken, Büyükgöz bu konuda sessizliğini korumaya devam etti.. Darıca, Çayırova ve Dilovası Belediye başkan yardımcılarının çoktan ilan edilmesine karşın, Gebze Belediye başkan yardımcılarının halen açıklanmamış olması siyaset kulislerinde "Başkan Büyükgöz, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ile MHP Kocaeli il başkanı Murat Nuri Demirvaş ve MHP Gebze İlçe Başkanı Ali Yalsız ile başkan yardımcısı olacak isimler konusunda gerekli konsesusu sağladıktan sonra  listeyi Ak Parti Kocaeli il başkanı Şahin Talus'a sunacak. Bugüne kadar sunulmamış olması, Zinnur başkanın listeyi hazırlarken zorlandığının kanıtıdır." yorumlarını da beraberinde getirdi..  Belediye başkan yardımcıları listesini hazırlarken, listeye girebilecek isimler arasında Trabzon kökenli isimlerin çok olmasından dolayı zorlandığı bilinen  Zinnur Büyükgöz'ün bugün Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus'a belediye başkan yardımcılarının listesini sunacağını ve onay almasının akabinde kamuoyuna açıklayacağı konuşuluyor..  İŞTE GEBZE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILIKLARI İÇİN İSİMLERİ KONUŞULANLAR Dursunali Arslan ve Yusuf Barkut devlet memuru kontenjanında yollarına devam ederken, MHP Belediye Meclis üyesi kontenjanından ise Şener Akın'ın isminin listede yer alması bekleniyor.. Ak Parti Meclis üyelerinden ise Selamet Güner, Mehmet Dinç, Hasan Özdemir, Talip Demir, Mehmet Fatih İşlek, Ahmet Hüseyin Çelebi, Mahmut Yandık ve Mustafa Öanal isimleri konuşuluyor..   
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde tekrar Gebze Belediye başkanı seçilen Zinnur Büyükgöz'ün yeni dönemde Belediye Başkan yardımcılıklarına kimleri getireceği merak konusu olurken, Büyükgöz bu konuda sessizliğini korumaya devam etti..

Darıca, Çayırova ve Dilovası Belediye başkan yardımcılarının çoktan ilan edilmesine karşın, Gebze Belediye başkan yardımcılarının halen açıklanmamış olması siyaset kulislerinde "Başkan Büyükgöz, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ile MHP Kocaeli il başkanı Murat Nuri Demirvaş ve MHP Gebze İlçe Başkanı Ali Yalsız ile başkan yardımcısı olacak isimler konusunda gerekli konsesusu sağladıktan sonra  listeyi Ak Parti Kocaeli il başkanı Şahin Talus'a sunacak. Bugüne kadar sunulmamış olması, Zinnur başkanın listeyi hazırlarken zorlandığının kanıtıdır." yorumlarını da beraberinde getirdi.. 

Belediye başkan yardımcıları listesini hazırlarken, listeye girebilecek isimler arasında Trabzon kökenli isimlerin çok olmasından dolayı zorlandığı bilinen  Zinnur Büyükgöz'ün bugün Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus'a belediye başkan yardımcılarının listesini sunacağını ve onay almasının akabinde kamuoyuna açıklayacağı konuşuluyor.. 

İŞTE GEBZE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILIKLARI İÇİN İSİMLERİ KONUŞULANLAR
Dursunali Arslan ve Yusuf Barkut devlet memuru kontenjanında yollarına devam ederken, MHP Belediye Meclis üyesi kontenjanından ise Şener Akın'ın isminin listede yer alması bekleniyor..

Ak Parti Meclis üyelerinden ise Selamet Güner, Mehmet Dinç, Hasan Özdemir, Talip Demir, Mehmet Fatih İşlek, Ahmet Hüseyin Çelebi, Mahmut Yandık ve Mustafa Öanal isimleri konuşuluyor..   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.