AK PARTİ İL BAŞKANI TAM KADRO GEBZE BELEDİYESİNE GELDİ

Siyaset 30.04.2024 - 17:31, Güncelleme: 30.04.2024 - 17:48
 

AK PARTİ İL BAŞKANI TAM KADRO GEBZE BELEDİYESİNE GELDİ

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli il başkanı Şahin Talus bugün il başkan yardımcıları ve Gebzeli yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gebze'ye gelerek belediye başkanlığına tekrar seçilen Zinnur Büyükgöz'e bir tebrik ziyareti gerçekleştirdi.. Zinnur Büyükgöz bu ziyareti sosyal medyadan "İl Başkanımız Şahin Talus'un katılımıyla değerli meclis üyelerimizle beraber verimli bir toplantı gerçekleştirdik." notu ile paylaştı.. Başkan Şahin Talus, Gebze Belediyesi ziyaretinden sonra Ak Parti Gebze İlçe başkanı Recep Kaya ile birlikte İlçe Teşkilatına geçti..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli il başkanı Şahin Talus bugün il başkan yardımcıları ve Gebzeli yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gebze'ye gelerek belediye başkanlığına tekrar seçilen Zinnur Büyükgöz'e bir tebrik ziyareti gerçekleştirdi..

Zinnur Büyükgöz bu ziyareti sosyal medyadan "İl Başkanımız Şahin Talus'un katılımıyla değerli meclis üyelerimizle beraber verimli bir toplantı gerçekleştirdik." notu ile paylaştı..

Başkan Şahin Talus, Gebze Belediyesi ziyaretinden sonra Ak Parti Gebze İlçe başkanı Recep Kaya ile birlikte İlçe Teşkilatına geçti..
Bir 10 kişi ve takım elbise görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.