BÜYÜKGÖZ BELDİYE BAŞKAN YARDIMCISINI GÖREVDEN ALDI?

Siyaset 30.04.2024 - 11:20, Güncelleme: 30.04.2024 - 11:20
 

BÜYÜKGÖZ BELDİYE BAŞKAN YARDIMCISINI GÖREVDEN ALDI?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
31 Mart 2024 yerel seçimlerinde tekrar Gebze Belediye başkanı seçilen Zinnur Büyükgöz'ün yeni dönemde Belediye Başkan yardımcılıklarına kimleri getireceği merak konusu olurken, Büyükgöz bu konuda sessizliğini korumaya devam ederken, devlet memuru kadrosundan Gebze Belediye Başkan yardımcılığı yapan Remzi Şeker'i dün akşam itibari ile başkan yardımcılığı görevinden aldığı iddia edildi.. Belediye başkan yardımcıları listesini hazırlarken, listeye girebilecek isimler arasında Trabzon kökenli isimlerin çok olmasından dolayı zorlandığı bilinen  Zinnur Büyükgöz'ün bugün Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus'a belediye başkan yardımcılarının listesini sunacağını ve onay almasının akabinde kamuoyuna açıklayacağı konuşuluyoru ki, Zinnur Büyükgöz'ün devlet memuru kadrosundan Gebze Belediye Başkan yardımcılığı yapan Trabzon kökenli Remzi Şeker'i görevden aldığı bilgisini edindik..  İŞTE GEBZE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILIKLARI İÇİN İSİMLERİ KONUŞULANLAR Dursunali Arslan ve Yusuf Barkut'un devlet memuru kadroları ile başkan yardımcılığı görevlerine devam etmesi kesinleşirken, MHP Belediye Meclis üyesi kontenjanından ise Şener Akın'ın isminin listede yer alması bekleniyor.. Ak Parti Meclis üyelerinden ise Selamet Güner, Mehmet Dinç, Hasan Özdemir, Talip Demir, Mehmet Fatih İşlek, Ahmet Hüseyin Çelebi, Mahmut Yandık ve Mustafa Öanal isimleri konuşuluyor..   
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde tekrar Gebze Belediye başkanı seçilen Zinnur Büyükgöz'ün yeni dönemde Belediye Başkan yardımcılıklarına kimleri getireceği merak konusu olurken, Büyükgöz bu konuda sessizliğini korumaya devam ederken, devlet memuru kadrosundan Gebze Belediye Başkan yardımcılığı yapan Remzi Şeker'i dün akşam itibari ile başkan yardımcılığı görevinden aldığı iddia edildi..

Belediye başkan yardımcıları listesini hazırlarken, listeye girebilecek isimler arasında Trabzon kökenli isimlerin çok olmasından dolayı zorlandığı bilinen  Zinnur Büyükgöz'ün bugün Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus'a belediye başkan yardımcılarının listesini sunacağını ve onay almasının akabinde kamuoyuna açıklayacağı konuşuluyoru ki, Zinnur Büyükgöz'ün devlet memuru kadrosundan Gebze Belediye Başkan yardımcılığı yapan Trabzon kökenli Remzi Şeker'i görevden aldığı bilgisini edindik.. 

İŞTE GEBZE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILIKLARI İÇİN İSİMLERİ KONUŞULANLAR
Dursunali Arslan ve Yusuf Barkut'un devlet memuru kadroları ile başkan yardımcılığı görevlerine devam etmesi kesinleşirken, MHP Belediye Meclis üyesi kontenjanından ise Şener Akın'ın isminin listede yer alması bekleniyor..

Ak Parti Meclis üyelerinden ise Selamet Güner, Mehmet Dinç, Hasan Özdemir, Talip Demir, Mehmet Fatih İşlek, Ahmet Hüseyin Çelebi, Mahmut Yandık ve Mustafa Öanal isimleri konuşuluyor..   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.