GEBZELİ MUHTARDAN MAHALLELİYE ''TEBLİGAT'' UYARISI

İlçeler 12.07.2024 - 17:02, Güncelleme: 12.07.2024 - 17:02
 

GEBZELİ MUHTARDAN MAHALLELİYE ''TEBLİGAT'' UYARISI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Sedat Kıldacı, ev adreslerinde bulunmadıkları için muhtarlığa bırakılan tebligatlar birikince, sosyal medyadan mahallelilere yönelik yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; "Değerli Gebze Cumhuriyet Mahallesi sakinlerimiz, Kıymetli Ailelerimiz, Dostlarımız, Hafta içi günlük gelen Posta Tebligatlarının Muhtarlıktan Alınmaması görülmektedir. Sizden ricamız Muhtarlığa Bizzat gelerek Evraklarınızı almanız. Mahalle Muhtarları olarak Bizler Posta Personelleri değiliz Bu konuda kimse Bize Darılmasın-Kırılmasın bilginize saygılarımızla arz ederim."
KOCAELİ HABERİ

Gebze Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Sedat Kıldacı, ev adreslerinde bulunmadıkları için muhtarlığa bırakılan tebligatlar birikince, sosyal medyadan mahallelilere yönelik yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Değerli Gebze Cumhuriyet Mahallesi sakinlerimiz, Kıymetli Ailelerimiz, Dostlarımız, Hafta içi günlük gelen Posta Tebligatlarının Muhtarlıktan Alınmaması görülmektedir. Sizden ricamız Muhtarlığa Bizzat gelerek Evraklarınızı almanız. Mahalle Muhtarları olarak Bizler Posta Personelleri değiliz Bu konuda kimse Bize Darılmasın-Kırılmasın bilginize saygılarımızla arz ederim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.