GEBZE ZABITASI'NDAN SIKI DENETİM

Spor 05.04.2024 - 11:29, Güncelleme: 05.04.2024 - 11:29
 

GEBZE ZABITASI'NDAN SIKI DENETİM

KOCAELİ HABERİ
Gebze Zabıtasından Bayram Öncesi Denetimler Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Ramazan bayramı öncesi ilçede denetimlerini sıklaştırdı. Zabıta ekipleri Ramazan bayramı öncesi İlçe genelinde pasta, yufka, tatlı, şekerleme üretim ve satışı yapan iş yerlerinde denetim gerçekleştirdi. Ekipler, vatandaşların sağlık koşullarına uygun bir şekilde üretilmiş gıdaları tüketmelerini sağlamak adına ziyaret ettikleri işletmelerde işyeri ruhsatı, hijyen, fiyat etiketi, ilaçlama belgesi, ürün gramajlarının standartlara uygunluğu, ürünlerin son tüketim tarihleri gibi birçok konuda denetim gerçekleştiriyor. Zabıta ekipleri kurallara uymayan ve eksiklik tespit edilen işletmelere uyarılarda bulunarak eksiklerini tamamlamaları için süre verirken, vatandaşların karşılaştıkları olumsuzlukları 153 ve 0262 642 04 30 numaralı hat aracılığı ile bildirmeleri çağrısında bulundu.
KOCAELİ HABERİ

Gebze Zabıtasından Bayram Öncesi Denetimler

Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Ramazan bayramı öncesi ilçede denetimlerini sıklaştırdı. Zabıta ekipleri Ramazan bayramı öncesi İlçe genelinde pasta, yufka, tatlı, şekerleme üretim ve satışı yapan iş yerlerinde denetim gerçekleştirdi. Ekipler, vatandaşların sağlık koşullarına uygun bir şekilde üretilmiş gıdaları tüketmelerini sağlamak adına ziyaret ettikleri işletmelerde işyeri ruhsatı, hijyen, fiyat etiketi, ilaçlama belgesi, ürün gramajlarının standartlara uygunluğu, ürünlerin son tüketim tarihleri gibi birçok konuda denetim gerçekleştiriyor. Zabıta ekipleri kurallara uymayan ve eksiklik tespit edilen işletmelere uyarılarda bulunarak eksiklerini tamamlamaları için süre verirken, vatandaşların karşılaştıkları olumsuzlukları 153 ve 0262 642 04 30 numaralı hat aracılığı ile bildirmeleri çağrısında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.