GEBZE BELEDİYESİ KADIN MECLİS ÜYELERİ AYNI KOMİSYONDA GÖREV ALDILAR

Siyaset 19.04.2024 - 21:11, Güncelleme: 19.04.2024 - 21:18
 

GEBZE BELEDİYESİ KADIN MECLİS ÜYELERİ AYNI KOMİSYONDA GÖREV ALDILAR

KOCAELİ HABERİ
31 Mart 2024 yerel seçimleri sonrasında mevcut belediye başkanı Zinnur Büyükgöz'ün de tekarar başkan seçilmesinin akabinde Gebze Belediyesi’nde yeni dönemin ilk meclis toplantısı Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün başkanlığında gerçekleşmişti.. Gebze Belediyesinin ilk meclis toplantısında ihtisas komisyonlarına ve birliklere üye seçimleri de yapıldı ve o komisyonlardan "Toplumsal Fırsat Eşitliği ve Engelliler Komisyonu" üyeliklerine Av. Güler Gencay, Birgül Toprak, Habibe Çırak, Vasfiye Aydın ve Nuran Gökdemir getirilmişti.. Tamamı kadın meclis üyelerinden oluşan Toplumsal Fırsat Eşitliği ve Engelliler Komisyonu, Av. Güler şahin Gençay başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi..  
KOCAELİ HABERİ

31 Mart 2024 yerel seçimleri sonrasında mevcut belediye başkanı Zinnur Büyükgöz'ün de tekarar başkan seçilmesinin akabinde Gebze Belediyesi’nde yeni dönemin ilk meclis toplantısı Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün başkanlığında gerçekleşmişti..

Gebze Belediyesinin ilk meclis toplantısında ihtisas komisyonlarına ve birliklere üye seçimleri de yapıldı ve o komisyonlardan "Toplumsal Fırsat Eşitliği ve Engelliler Komisyonu" üyeliklerine Av. Güler Gencay, Birgül Toprak, Habibe Çırak, Vasfiye Aydın ve Nuran Gökdemir getirilmişti..

Tamamı kadın meclis üyelerinden oluşan Toplumsal Fırsat Eşitliği ve Engelliler Komisyonu, Av. Güler şahin Gençay başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.