ÇAYIROVA'DA MÜDÜR YARDIMCISI ÇOĞAÇ ÖLDÜRÜLDÜ!

Yaşam 26.06.2024 - 12:07, Güncelleme: 26.06.2024 - 12:53
 

ÇAYIROVA'DA MÜDÜR YARDIMCISI ÇOĞAÇ ÖLDÜRÜLDÜ!

KOCAELİ HABERİ
Çayırova Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi'nde müdür yardımcısı Mahir Çoğaç bu sabah arabasında silahlı saldırıya uğradı. Mahir Çoğaç otomobilinin içinde uğradığı saldırı sonucu silahla başından vuruldu. Saldırıda ağır yaralanan Mahir Çoğaç kaldırıldığı Gebze Fatih Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.. Kocaeli Valiliğinden saldorı ile ilgili olarak yapılan basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi; "Çayırova İlçemizde Gerçekleşen Silahlı Saldırıyla İlgili Basın Açıklaması. Bugün sabah saatlerinde Çayırova ilçemizde silahlı saldırı olduğu bilgisinin alınması üzerine bölgeye güvenlik güçlerimizle birlikte sağlık ekiplerimiz yönlendirilmiştir. Çevrede yapılan çalışmalar doğrultusunda saldırıyı gerçekleştiren fail veya faiillerin yakalanması için çok yönlü çalışma başlatılmıştır.Saldırı sonucu hayatını kaybeden M.Ç. adlı vatandaşımıza Allah’tan rahmet yakınlarına sabır ve başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur." Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi bu acı haberi sosyal medyadan yayınladığı taziye mesajında "Trafikte seyir halinde iken uğradığı silahlı bir saldırı sonucu hayatını kaybeden Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Mahir Çoğaç hocamıza Allah’tan rahmet, ailesine ve eğitim camiamıza başsağlığı diliyorum. Öğretmenimize yapılan menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum." ifadelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

Çayırova Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi'nde müdür yardımcısı Mahir Çoğaç bu sabah arabasında silahlı saldırıya uğradı. Mahir Çoğaç otomobilinin içinde uğradığı saldırı sonucu silahla başından vuruldu. Saldırıda ağır yaralanan Mahir Çoğaç kaldırıldığı Gebze Fatih Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti..

Kocaeli Valiliğinden saldorı ile ilgili olarak yapılan basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi;
"Çayırova İlçemizde Gerçekleşen Silahlı Saldırıyla İlgili Basın Açıklaması.
Bugün sabah saatlerinde Çayırova ilçemizde silahlı saldırı olduğu bilgisinin alınması üzerine bölgeye güvenlik güçlerimizle birlikte sağlık ekiplerimiz yönlendirilmiştir. Çevrede yapılan çalışmalar doğrultusunda saldırıyı gerçekleştiren fail veya faiillerin yakalanması için çok yönlü çalışma başlatılmıştır.Saldırı sonucu hayatını kaybeden M.Ç. adlı vatandaşımıza Allah’tan rahmet yakınlarına sabır ve başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur."

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi bu acı haberi sosyal medyadan yayınladığı taziye mesajında "Trafikte seyir halinde iken uğradığı silahlı bir saldırı sonucu hayatını kaybeden Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Mahir Çoğaç hocamıza Allah’tan rahmet, ailesine ve eğitim camiamıza başsağlığı diliyorum. Öğretmenimize yapılan menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum." ifadelerine yer verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.