AK PARTİ KOCAELİ'NİN ACI KAYBI

Yaşam 03.07.2024 - 10:33, Güncelleme: 03.07.2024 - 10:33
 

AK PARTİ KOCAELİ'NİN ACI KAYBI

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi SEKA PARK Genel Müdürü Bayram Karakuş'un eşi Sema Karakuş vefat etti. Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus bu acı kayıpları için yyaınladığı taziye mesajında şu ifadelere yer verdi., "İl Kadın Kollarımızda ve teşkilatımızın çeşitli kademelerinde görev yapan, yol arkadaşımız Ebru Karakuş’un vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah’tan rahmet, eşi Seka Park A.Ş. Genel Müdürü Bayram Karakuş başta olmak üzere ailesine, sevenlerine ve teşkilatımıza başsağlığı dilerim.Mekanı cennet olsun." Kocaeli Haberi gazetesi olarak Merhume Sema Karakuş'a Allah’tan rahmet acılı ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi SEKA PARK Genel Müdürü Bayram Karakuş'un eşi Sema Karakuş vefat etti.

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus bu acı kayıpları için yyaınladığı taziye mesajında şu ifadelere yer verdi.,

"İl Kadın Kollarımızda ve teşkilatımızın çeşitli kademelerinde görev yapan, yol arkadaşımız Ebru Karakuş’un vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah’tan rahmet, eşi Seka Park A.Ş. Genel Müdürü Bayram Karakuş başta olmak üzere ailesine, sevenlerine ve teşkilatımıza başsağlığı dilerim.Mekanı cennet olsun."

Kocaeli Haberi gazetesi olarak Merhume Sema Karakuş'a Allah’tan rahmet acılı ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.