AK PARTİ DARICA'YI BULUŞTURAN DÜĞÜN

Siyaset 22.07.2024 - 07:37, Güncelleme: 22.07.2024 - 07:45
 

AK PARTİ DARICA'YI BULUŞTURAN DÜĞÜN

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gençlik Kolları önceki dönem yönetim kurulu üyesi ve Darıca Belediyesi Personeli Şuayip Tonus, Merve Hanım ile yaşamını birleştirdi.. Şuayip ve Merve genç çiftinin dün akşam Darıca'da gerçekleşen görkemli düğün töreninde nikahı bizzat Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık kıyarken, başta Belediye başkan yardımcısı İsmail Ramazanoğlu, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç,  Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Arslan, İlçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleri olmak üzere çok sayıda partilililer ve davetliler katılım sağlayarak mutluluklarına şahitlik ettiler. İlçe başkanı Köksal Şakar "Çiftlerimize neşe içinde huzurlu bir hayat sürmeleri temennisiyle bir ömür boyu mutluluklar dilerim." dedi..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gençlik Kolları önceki dönem yönetim kurulu üyesi ve Darıca Belediyesi Personeli Şuayip Tonus, Merve Hanım ile yaşamını birleştirdi..

Şuayip ve Merve genç çiftinin dün akşam Darıca'da gerçekleşen görkemli düğün töreninde nikahı bizzat Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık kıyarken, başta Belediye başkan yardımcısı İsmail Ramazanoğlu, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç,  Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Arslan, İlçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleri olmak üzere çok sayıda partilililer ve davetliler katılım sağlayarak mutluluklarına şahitlik ettiler.

İlçe başkanı Köksal Şakar "Çiftlerimize neşe içinde huzurlu bir hayat sürmeleri temennisiyle bir ömür boyu mutluluklar dilerim." dedi..
Bir 8 kişi, düğün, kürsü ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.