Kocaeli Barosu Yeni Yönetiminden Vali Aktaş’a Ziyaret

Güncel 18.10.2024 - 15:17, Güncelleme: 18.10.2024 - 15:17
 

Kocaeli Barosu Yeni Yönetiminden Vali Aktaş’a Ziyaret

KOCAELİ HABERİ
Yapılan genel kurulda Kocaeli Barosu Başkanlığına seçilen Av. Kadir Caner Karakadılar, beraberindeki yönetimi ile birlikte, Vali İlhami Aktaş’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Aktaş, Baro Başkanı Av. Kadir Caner Karakadılar ve yeni yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, çalışmalarında başarılar diledi.
KOCAELİ HABERİ

Yapılan genel kurulda Kocaeli Barosu Başkanlığına seçilen Av. Kadir Caner Karakadılar, beraberindeki yönetimi ile birlikte, Vali İlhami Aktaş’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Aktaş, Baro Başkanı Av. Kadir Caner Karakadılar ve yeni yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.