BÜYÜKAKIN ONLARI GEZMEYE GÖNDERTTİ

Güncel 15.10.2024 - 09:57, Güncelleme: 15.10.2024 - 09:57
 

BÜYÜKAKIN ONLARI GEZMEYE GÖNDERTTİ

KOCAELİ HABERİ
Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın'dan Kocaeli’de ki Kadın muhtarlara teleferik gezisi.. Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin organizasyonunda bir araya gelen kadın muhtarlar, Kartepe teleferiğiyle Derbent’ten Kuzuyayla’ya uzanan zirve yolculuğunda eşsiz bir deneyim yaşadı. Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüğünce gerçekleştirilen programda bir araya gelen Kocaeli’deki kadın muhtarlar, teleferikle zirveye çıkarak, Kartepe’nin doğal güzelliklerini görme imkanı buldu. Derbent’ten teleferiğe binerek, Kuzuyayla Tabiat Parkı’na uzanan keyifli bir deneyim yaşayan muhtarlar, yolculuk boyunca Kartepe’nin eşsiz manzarasını kuşbakışı seyretti, sık sık fotoğraf çekti. Kartepe Teleferik gezintisiyle güzel bir gün geçiren kadın muhtarlar, Köftemis tesisinde yemek yedikten sonra Kuzuyayla Tabiat Parkı’nda gezinti yaparak, yorgunluk attılar.
KOCAELİ HABERİ

Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın'dan Kocaeli’de ki Kadın muhtarlara teleferik gezisi..

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin organizasyonunda bir araya gelen kadın muhtarlar, Kartepe teleferiğiyle Derbent’ten Kuzuyayla’ya uzanan zirve yolculuğunda eşsiz bir deneyim yaşadı.

Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüğünce gerçekleştirilen programda bir araya gelen Kocaeli’deki kadın muhtarlar, teleferikle zirveye çıkarak, Kartepe’nin doğal güzelliklerini görme imkanı buldu. Derbent’ten teleferiğe binerek, Kuzuyayla Tabiat Parkı’na uzanan keyifli bir deneyim yaşayan muhtarlar, yolculuk boyunca Kartepe’nin eşsiz manzarasını kuşbakışı seyretti, sık sık fotoğraf çekti. Kartepe Teleferik gezintisiyle güzel bir gün geçiren kadın muhtarlar, Köftemis tesisinde yemek yedikten sonra Kuzuyayla Tabiat Parkı’nda gezinti yaparak, yorgunluk attılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.