RECEP KAYA ZİNNUR BÜYÜKGÖZ'Ü TOPLANTIYA ÇAĞIRDI

Siyaset 15.10.2024 - 09:32, Güncelleme: 15.10.2024 - 09:43
 

RECEP KAYA ZİNNUR BÜYÜKGÖZ'Ü TOPLANTIYA ÇAĞIRDI

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Gebze ilçe Başkanı Recep Kaya, İlçe yönetim kurulu üyeleri ve Mahalle Başkanları ile birlikte aylık siyasi çalışmaların değerlendirildiği toplantıya, Gebze belediyesine ait Pelitli mahallesindeki Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi'nde çöp torbaları içinde bulunan çok sayıdaki kedi ve köpek cestelerin kamuoyunda oluşturduğu infial nedeni ile zor günler geçiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ü de davet etti. Bu toplantı AK Parti Gebze ilçe Başkanlığı resmi sosyal medya sayfasından "İlçe Başkanımız recep Kaya’nın başkanlığında İl Yöneticimiz Neslihan Erattır ve Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz’ün katılımıyla İlçe yönetimimiz ve Mahalle Başkanlarımızla çalışmalarımızı değerlendirdiğimiz verimli bir toplantı gerçekleştirdik." sözleri ile paylaşıldı.
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Gebze ilçe Başkanı Recep Kaya, İlçe yönetim kurulu üyeleri ve Mahalle Başkanları ile birlikte aylık siyasi çalışmaların değerlendirildiği toplantıya, Gebze belediyesine ait Pelitli mahallesindeki Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi'nde çöp torbaları içinde bulunan çok sayıdaki kedi ve köpek cestelerin kamuoyunda oluşturduğu infial nedeni ile zor günler geçiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ü de davet etti.

Bu toplantı AK Parti Gebze ilçe Başkanlığı resmi sosyal medya sayfasından "İlçe Başkanımız recep Kaya’nın başkanlığında İl Yöneticimiz Neslihan Erattır ve Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz’ün katılımıyla İlçe yönetimimiz ve Mahalle Başkanlarımızla çalışmalarımızı değerlendirdiğimiz verimli bir toplantı gerçekleştirdik." sözleri ile paylaşıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.