GEBZE SİYASETİNİ BULUŞTURAN DÜĞÜN

Siyaset 07.10.2024 - 04:54, Güncelleme: 07.10.2024 - 05:07
 

GEBZE SİYASETİNİ BULUŞTURAN DÜĞÜN

KOCAELİ HABERİ
Yeniden Refah Partisi Gebze ilçe başkanı Engin Kılıç'ın oğlu Harun Kılıç, Özge Nur Tankuş ile yaşamını birleştirdi.. Özge Nur Tankuş ile Harun Kılıç'ın dün akşam Gebze Demirtaş düğün salonunda gerçekleşen düğün törenlerininde nikah akdini bizzat Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz kıyarken başta CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, KBB Başkan vekili Hasan Soba, Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya, CHP Gebze ilçe başkanı Gökhan Orhan, SP Gebze ilçe başkanı Erkan Vural, GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Gebze belediyesi eski başkanı Adnan Köşker ve Gebze'nin tanınmış simalarından Sadık Güvenç, Av. Burak Uluköylü, Hatem Soysal ve Recep Avcı olmak üzere daha bir çok isim o anlara tanıklık ettiler.. Özge Nur ve Harun genç çiftinin düğününe geniş bir davetli topluluğu katılım sağlayarak Tankuş ve Kılıç Ailelerinin mutluluklarını paylaştılar.. Kocaeli haberi Gazetesi olarak genç çifte yaşam boyu sağlık ve mutluluklar diliyoruz.  
KOCAELİ HABERİ

Yeniden Refah Partisi Gebze ilçe başkanı Engin Kılıç'ın oğlu Harun Kılıç, Özge Nur Tankuş ile yaşamını birleştirdi..

Özge Nur Tankuş ile Harun Kılıç'ın dün akşam Gebze Demirtaş düğün salonunda gerçekleşen düğün törenlerininde nikah akdini bizzat Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz kıyarken başta CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, KBB Başkan vekili Hasan Soba, Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya, CHP Gebze ilçe başkanı Gökhan Orhan, SP Gebze ilçe başkanı Erkan Vural, GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Gebze belediyesi eski başkanı Adnan Köşker ve Gebze'nin tanınmış simalarından Sadık Güvenç, Av. Burak Uluköylü, Hatem Soysal ve Recep Avcı olmak üzere daha bir çok isim o anlara tanıklık ettiler..

Özge Nur ve Harun genç çiftinin düğününe geniş bir davetli topluluğu katılım sağlayarak Tankuş ve Kılıç Ailelerinin mutluluklarını paylaştılar..

Kocaeli haberi Gazetesi olarak genç çifte yaşam boyu sağlık ve mutluluklar diliyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.