ÇAYIROVA BELEDİYESİNDE NELER OLUYOR!?

İlçeler 03.10.2024 - 06:11, Güncelleme: 03.10.2024 - 06:27
 

ÇAYIROVA BELEDİYESİNDE NELER OLUYOR!?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir ve Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi İlhami Bayrak dün gerçekleşen Çayırova Belediyesi Ekim 2024 Ayı Meclis Toplantısında kürsüden yaptığı konuşmada,  Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin Özel Kalem Müdürü Aydın Turan'ın belediyeyi adeta eş başkanlık sistemini andıran bir yapı ile yönettiği iddiasında bulundu.. İlhami Bayrak daha sonra bu "eş başkanlık" iddiasının da yer aldığı o konuşmasının videosunu facebook sosyal medya sayfasından şu ifadelerle paylaştı; "Çayırova Belediyesi’nde Neler Oluyor? Çayırova Belediyesi’nde, halkın seçtiği irade işlevsiz hale mi getiriliyor? Müdürlükler devre dışı bırakılırken, tüm yetkilerin Özel Kalem Müdürü Aydın Turan’ın elinde toplandığı ve Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin sembolik bir başkan olarak kaldığı konuşuluyor. Devletin “paralel yapı” olarak nitelendirdiği sistemin bir benzeri, Çayırova Belediyesi’nde mi devreye alındı? Eş başkanlık sistemini andıran bu yapı içinde, Aydın Turan fiilen eş başkan statüsünde mi görev yapıyor? Halkın iradesine gölge düşüren bu uygulamaların, Çayırova’nın geleceğine zarar vermesine izin vermemeliyiz. Bu gidişata dur demenin ve Çayırova’nın geleceğine sahip çıkmanın zamanı gelmedi mi?"
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir ve Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi İlhami Bayrak dün gerçekleşen Çayırova Belediyesi Ekim 2024 Ayı Meclis Toplantısında kürsüden yaptığı konuşmada,  Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin Özel Kalem Müdürü Aydın Turan'ın belediyeyi adeta eş başkanlık sistemini andıran bir yapı ile yönettiği iddiasında bulundu..

İlhami Bayrak daha sonra bu "eş başkanlık" iddiasının da yer aldığı o konuşmasının videosunu facebook sosyal medya sayfasından şu ifadelerle paylaştı;

"Çayırova Belediyesi’nde Neler Oluyor?
Çayırova Belediyesi’nde, halkın seçtiği irade işlevsiz hale mi getiriliyor? Müdürlükler devre dışı bırakılırken, tüm yetkilerin Özel Kalem Müdürü Aydın Turan’ın elinde toplandığı ve Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin sembolik bir başkan olarak kaldığı konuşuluyor.
Devletin “paralel yapı” olarak nitelendirdiği sistemin bir benzeri, Çayırova Belediyesi’nde mi devreye alındı? Eş başkanlık sistemini andıran bu yapı içinde, Aydın Turan fiilen eş başkan statüsünde mi görev yapıyor?
Halkın iradesine gölge düşüren bu uygulamaların, Çayırova’nın geleceğine zarar vermesine izin vermemeliyiz. Bu gidişata dur demenin ve Çayırova’nın geleceğine sahip çıkmanın zamanı gelmedi mi?
"

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.