İÇİŞLERİ BAKANLIĞINDA MÜNİR KARALOĞLU'NA YENİ GÖREVLER

Güncel 30.01.2024 - 11:43, Güncelleme: 30.01.2024 - 11:43
 

İÇİŞLERİ BAKANLIĞINDA MÜNİR KARALOĞLU'NA YENİ GÖREVLER

KOCAELİ HABERİ
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın A takımında yer alan Münir Karaloğlu polis teşkilatından sorumlu bakan yardımcısı olarak görevlendirildi İçişleri Bakan Yardımcılarından Bülent Turan, Mehmet Aktaş, Mehmet Sağlam ve Münir Karaloğlu’nun yeni görevleri belli oldu. Kocaelililerin yakından tanıdığı İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu’na, Bakanlık bünyesinde yeni görevler verildi.. İŞTE KARALOĞLU'NUN YENİ SORUMLULUK ALANLARI Emniyet Genel Müdürlüğü Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) AB ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı Eğitim Daire Başkanlığı
KOCAELİ HABERİ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın A takımında yer alan Münir Karaloğlu polis teşkilatından sorumlu bakan yardımcısı olarak görevlendirildi

İçişleri Bakan Yardımcılarından Bülent Turan, Mehmet Aktaş, Mehmet Sağlam ve Münir Karaloğlu’nun yeni görevleri belli oldu. Kocaelililerin yakından tanıdığı İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu’na, Bakanlık bünyesinde yeni görevler verildi..

İŞTE KARALOĞLU'NUN YENİ SORUMLULUK ALANLARI
Emniyet Genel Müdürlüğü
Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı
Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER)
AB ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı
Eğitim Daire Başkanlığı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.