HASTÜRK AK PARTİ DARICA KONGRESİNDE KÖKSAL ŞAKAR'A KARŞI İLÇE BAŞKAN ADAYLIĞINI İLAN ETTİ

Siyaset 13.10.2024 - 11:04, Güncelleme: 13.10.2024 - 11:04
 

HASTÜRK AK PARTİ DARICA KONGRESİNDE KÖKSAL ŞAKAR'A KARŞI İLÇE BAŞKAN ADAYLIĞINI İLAN ETTİ

KOCAELİ HABERİ
20 Ekim 2024 tarihinde gerçeklşecek olan AK Parti Darıca ilçe kongresinde, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus'un önceden aday olarak ilan ettiği mevcut ilçe başkanı Köksal Şakar'ın karşısında ilçe Başkanı adaylığını koyan Gökmen Hastürk açıklamalarda bulundu. ‘’EKİP OLARAK DAVAMIZA NEFER OLACAĞIZ!’’ Başkan adayı Gökmen Hastürk, ‘’ 20 Ekim Pazar günü ilçemizde, Partimize, davamıza yakışır üzülenin değil heyecanın artacağı kongre yapacağız. Kurduğumuz genç dinamik ekibimizle davamıza, ilçemize, vatandaşımıza nefer olacağız.! ‘’ ‘’DAVA BİLİNCİNDE KURDUĞUMUZ PLANLARIMIZ VAR’’ Hastürk açıklamalarına şu sözlerle devam etti; ‘’Teşkilata gönül vermiş dava bilincinde ekibimizi ve planlarımızı kurduk. Programlarımız ve projelerimiz hazır. Kongreye ve bu  yolda ilerlemeye sonuna kadar hazırız. Genel Başkanımıza yakışır il Başkanımla kol kola uyum içerisinde çalışarak ilçemizi refah seviyeye ulaştıracağız. Kimseyi rakip görmeden şahsileştirmeden çıktığımız bu yolda alnımızın akıyla çıkacağız. Tek hedefimiz Bayrağı ve çıtayı daha yükseğe çıkarmak olacak’’ dedi. ‘’ Bu yolda yanımızda olan ekibime ve bize destek çıkan herkese teşekkür ederim’’ diye açıklamalarda bulundu.
KOCAELİ HABERİ

20 Ekim 2024 tarihinde gerçeklşecek olan AK Parti Darıca ilçe kongresinde, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus'un önceden aday olarak ilan ettiği mevcut ilçe başkanı Köksal Şakar'ın karşısında ilçe Başkanı adaylığını koyan Gökmen Hastürk açıklamalarda bulundu.

‘’EKİP OLARAK DAVAMIZA NEFER OLACAĞIZ!’’
Başkan adayı Gökmen Hastürk, ‘’ 20 Ekim Pazar günü ilçemizde, Partimize, davamıza yakışır üzülenin değil heyecanın artacağı kongre yapacağız. Kurduğumuz genç dinamik ekibimizle davamıza, ilçemize, vatandaşımıza nefer olacağız.! ‘’

‘’DAVA BİLİNCİNDE KURDUĞUMUZ PLANLARIMIZ VAR’’
Hastürk açıklamalarına şu sözlerle devam etti; ‘’Teşkilata gönül vermiş dava bilincinde ekibimizi ve planlarımızı kurduk. Programlarımız ve projelerimiz hazır. Kongreye ve bu  yolda ilerlemeye sonuna kadar hazırız. Genel Başkanımıza yakışır il Başkanımla kol kola uyum içerisinde çalışarak ilçemizi refah seviyeye ulaştıracağız. Kimseyi rakip görmeden şahsileştirmeden çıktığımız bu yolda alnımızın akıyla çıkacağız. Tek hedefimiz Bayrağı ve çıtayı daha yükseğe çıkarmak olacak’’ dedi.

‘’ Bu yolda yanımızda olan ekibime ve bize destek çıkan herkese teşekkür ederim’’ diye açıklamalarda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.