ASLANTAŞ GEBZE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE DE FİNCAN GÖTÜRDÜ

İlçeler 13.10.2024 - 11:31, Güncelleme: 13.10.2024 - 11:53
 

ASLANTAŞ GEBZE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE DE FİNCAN GÖTÜRDÜ

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
GTO başkanı Nail Çiler'in 2023 genel seçimlerinde Kocaeli milletvekili adayı olmak için istifa etmesi üzerine, 11 kişilik yönetim kurulu içinden 6 üyenin oyunu alarak Gebze Ticaret Odası başkanı seçilen Abdurrahman Aslantaş, 2026 kongresinde tekrar başkan seçilmek için şimdiden start vererek üyeleri ziyaret etmeye ve onlara GTO'nun kasasından satın aldırdığı kahve fincan takımlarını hediye götürerek "bir fincan kahvenin kırkı yıllık hatırı koymaya" devam ediyor. Gebze Ticaret Odasına maaliyetinin kaç lira olduğu henüz bilinmeyen bu binlerce kahve fincan takımı, GTO kulislerinde ve Gebze kamuoyunda çokca konuşulup ve "yaşanılan ekonomik sıkıntılar nedeni ile ülke olarak tasarruf zorunluluğunda olduğumuz bir dönemde, iki yıl sonraki kongre için GTO bütçesinden bu harcamanın zamanı mı şimdi" diye  tepki görürken; GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Gebze Milli Eğitim Müdürü Şenol Pekgöz'e yaptığı ziyarette de kandisine kahve fişncan takımı hediye götürdü.. Evet görünen o ki;  Abdurrahman Aslantaş, GTO'ya maaliyeti henüz belli olmayan fincan takımları ile gündemde yer tutmaya devam edecek gibi..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

GTO başkanı Nail Çiler'in 2023 genel seçimlerinde Kocaeli milletvekili adayı olmak için istifa etmesi üzerine, 11 kişilik yönetim kurulu içinden 6 üyenin oyunu alarak Gebze Ticaret Odası başkanı seçilen Abdurrahman Aslantaş, 2026 kongresinde tekrar başkan seçilmek için şimdiden start vererek üyeleri ziyaret etmeye ve onlara GTO'nun kasasından satın aldırdığı kahve fincan takımlarını hediye götürerek "bir fincan kahvenin kırkı yıllık hatırı koymaya" devam ediyor.

Gebze Ticaret Odasına maaliyetinin kaç lira olduğu henüz bilinmeyen bu binlerce kahve fincan takımı, GTO kulislerinde ve Gebze kamuoyunda çokca konuşulup ve "yaşanılan ekonomik sıkıntılar nedeni ile ülke olarak tasarruf zorunluluğunda olduğumuz bir dönemde, iki yıl sonraki kongre için GTO bütçesinden bu harcamanın zamanı mı şimdi" diye  tepki görürken; GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Gebze Milli Eğitim Müdürü Şenol Pekgöz'e yaptığı ziyarette de kandisine kahve fişncan takımı hediye götürdü..

Evet görünen o ki;  Abdurrahman Aslantaş, GTO'ya maaliyeti henüz belli olmayan fincan takımları ile gündemde yer tutmaya devam edecek gibi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.