ERDOĞAN BU KEZ ''BİRİNCİYİZ'' DİYEMEDİ

Siyaset 17.04.2024 - 15:02, Güncelleme: 17.04.2024 - 15:44
 

ERDOĞAN BU KEZ ''BİRİNCİYİZ'' DİYEMEDİ

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart Mahalli İdadeler Seçimi'nin ardından ilk kez partisinin grup toplantısına katıldı. Konuşmasının büyük bölümünü seçim sonuçlarına yönelik değerlendirmelere ayıran Erdoğan, "Cumhur İttifakı son seçimlerden alnının akıyla çıkmıştır" dedi..  Erdoğan konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "31 Mart sonuçlarının ilk göze çarpan değerlendirmesi katılım oranının düşüklüğüdür. Seçimler son 20 yıldaki en düşük katılımlı yerel seçimler olarak tarihe geçmiştir. Yaklaşık 16 milyon seçmenin iradesi sandığa yansımamıştır. Bu açıdan birçok zaviyeden kapsamlı değerlendirmeyi hak ediyor. Katılım oranının düşüklüğü partimizin oylarını da etkilemiştir. Yerel seçimler Cumhur İttifakı'nın üstünlüğüyle sonuçlanmıştır. YSK şimdiye kadar 3 ilçe ve 4 belde de seçimlerin yenilenmesine karar vermiştir. AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak şimdiden bu seçimlere hazırlanacağız." ERDOĞAN BU KEZ ''BİRİNCİYİZ'' DİYEMEDİ Gazeteci İsmail Saymaz, Erdoğan'ın bu sözlerine X sosyal medya sayfasından yaptığı değerlendirmede şu ifadalere yer verdi; "Erdoğan, “Seçimde birinci olduk” diyemiyor, “31 Mart yüzde 40 buçuk oy oranıyla Cumhur Ittifakı’nın üstünlüğüyle sonuçlanmıştır” diyor. CHP’yi ancak ittifakla geçebildiklerinin başka bir şekilde ifadesi bu."Erdoğan, “Seçimde birinci olduk” diyemiyor, “31 Mart yüzde 40 buçuk oy oranıyla Cumhur Ittifakı’nın üstünlüğüyle sonuçlanmıştır” diyor.CHP’yi ancak ittifakla geçebildiklerinin başka bir şekilde ifadesi bu.— İsmail Saymaz (@ismailsaymaz) April 17, 2024
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart Mahalli İdadeler Seçimi'nin ardından ilk kez partisinin grup toplantısına katıldı. Konuşmasının büyük bölümünü seçim sonuçlarına yönelik değerlendirmelere ayıran Erdoğan, "Cumhur İttifakı son seçimlerden alnının akıyla çıkmıştır" dedi.. 

Erdoğan konuşmasında şu ifadelere yer verdi;
"31 Mart sonuçlarının ilk göze çarpan değerlendirmesi katılım oranının düşüklüğüdür. Seçimler son 20 yıldaki en düşük katılımlı yerel seçimler olarak tarihe geçmiştir. Yaklaşık 16 milyon seçmenin iradesi sandığa yansımamıştır. Bu açıdan birçok zaviyeden kapsamlı değerlendirmeyi hak ediyor. Katılım oranının düşüklüğü partimizin oylarını da etkilemiştir. Yerel seçimler Cumhur İttifakı'nın üstünlüğüyle sonuçlanmıştır. YSK şimdiye kadar 3 ilçe ve 4 belde de seçimlerin yenilenmesine karar vermiştir. AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak şimdiden bu seçimlere hazırlanacağız."

ERDOĞAN BU KEZ ''BİRİNCİYİZ'' DİYEMEDİ
Gazeteci İsmail Saymaz, Erdoğan'ın bu sözlerine X sosyal medya sayfasından yaptığı değerlendirmede şu ifadalere yer verdi;
"Erdoğan, “Seçimde birinci olduk” diyemiyor, “31 Mart yüzde 40 buçuk oy oranıyla Cumhur Ittifakı’nın üstünlüğüyle sonuçlanmıştır” diyor. CHP’yi ancak ittifakla geçebildiklerinin başka bir şekilde ifadesi bu."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.