ŞERİFALİOĞLU GEBZE'Yİ İL YAPTIRMAYI KAFAYA KOYMUŞ

Güncel 30.04.2024 - 22:26, Güncelleme: 30.04.2024 - 22:26
 

ŞERİFALİOĞLU GEBZE'Yİ İL YAPTIRMAYI KAFAYA KOYMUŞ

KOCAELİ HABERİ
Gebze'nin il olması için her türlü çalışmayı deneyen ve söylemler geliştiren GTO Meclisi Başkanı Oğuz Şerifalioğlu bu çalışmalarını Kocaeli'nin diğer ilçelerinde ve Ankara Başkent düzeyinde de sürdürmeye devam ediyor.. Başkan şerifalioğlu bugün Körfez Ticaret Odası ve Deniz Ticaret Odası'nın Meclsi toplantılarına katılarak Gebze'yi ve neden il olması gerketiğini anlattıktan sonra Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova’nın Tarihini ve Turizm bilgilerini bir araya getirdiği “Fatihler Şehri Gebze” adlı kitabını tüm katılımcılara hediye etti.. Şerifalioğlu bu çalışmasını sosyal medyadan "Deniz Ticaret Odası Nisan Ayı Meclis ve Yönetim Kurulu Toplantılarına katılarak, Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerine; Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova’nın Tarihini ve Turizm bilgilerini bir araya getirdiğimiz “Fatihler Şehri Gebze” adlı kitabımızı takdim ettim." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Gebze'nin il olması için her türlü çalışmayı deneyen ve söylemler geliştiren GTO Meclisi Başkanı Oğuz Şerifalioğlu bu çalışmalarını Kocaeli'nin diğer ilçelerinde ve Ankara Başkent düzeyinde de sürdürmeye devam ediyor..

Başkan şerifalioğlu bugün Körfez Ticaret Odası ve Deniz Ticaret Odası'nın Meclsi toplantılarına katılarak Gebze'yi ve neden il olması gerketiğini anlattıktan sonra Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova’nın Tarihini ve Turizm bilgilerini bir araya getirdiği “Fatihler Şehri Gebze” adlı kitabını tüm katılımcılara hediye etti..

Şerifalioğlu bu çalışmasını sosyal medyadan "Deniz Ticaret Odası Nisan Ayı Meclis ve Yönetim Kurulu Toplantılarına katılarak, Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerine; Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova’nın Tarihini ve Turizm bilgilerini bir araya getirdiğimiz “Fatihler Şehri Gebze” adlı kitabımızı takdim ettim." sözleri ile paylaştı..
Bir 4 kişi görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.